AK Parti'li Aydemir: "Biz milletin lehine ne varsa onun için çalışıyoruz" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aydemir: "Biz milletin lehine ne varsa onun için çalışıyoruz"

AK Parti\'li Aydemir: "Biz milletin lehine ne varsa onun için çalışıyoruz"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Biz milletin lehine ne varsa onun derdindeyiz, onun için çalışıyoruz.

24.10.2022 12:53  Güncelleme: 12:56

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Biz milletin lehine ne varsa onun derdindeyiz, onun için çalışıyoruz." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, cemevlerine yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda bugün başlandığını anımsattı.

Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde tartışma yaşandığını aktaran Aydemir, "Biz milletin lehine ne varsa onun derdindeyiz, onun için çalışıyoruz. Alevi olmayanlar, Alevileri istismar etmek için bu madde üzerinden yaptığımız bu güzelliği bile tahrip etmeye çalışıyorlar. Aleviliği ayrı bir dinmiş gibi lanse etmeye çalışıyorlar, Aleviler Müslüman, Müslümanın hası." diye konuştu.

Bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başörtüsü teklifiyle ilgili referandum önerisini anımsatması üzerine Aydemir, Erdoğan'ın, CHP'nin başörtüsü konusunda istismara yönelmesi ve samimi olmaması nedeniyle böyle bir öneride bulunduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili "Bir de beni deneyin" ifadesine ilişkin soruya da Aydemir, "Kılıçdaroğlu bunu ortaklarına söylüyor, yalvarıyor 'ne olur beni aday yapın' diyor." yanıtını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aydemir: 'Biz milletin lehine ne varsa onun için çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement