AK Parti'li Hızlı'dan ekonomi gündemine ilişkin açıklama Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Hızlı'dan ekonomi gündemine ilişkin açıklama Açıklaması

AK Parti\'li Hızlı\'dan ekonomi gündemine ilişkin açıklama Açıklaması

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Türkiye'nin uyguladığı ekonomi politikasının sonuçlarının 6 ay içinde görüleceğini ve seçmenin partilerine güveninin tam olduğunu bildirdi.

06.12.2021 17:41  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Türkiye'nin uyguladığı ekonomi politikasının sonuçlarının 6 ay içinde görüleceğini ve seçmenin partilerine güveninin tam olduğunu bildirdi.

ASalih Hızlı, AA muhabirine, Türkiye'nin yeni bir ekonomi modeline geçtiğini, ihracatı ve yatırımları arttırmayı ve istihdamı büyütme yolunda ilerlediğini ifade etti.

Salih Hızlı, dünya genelinde ekonomik bir krizin olduğunu, muhalefetin ise bunu fırsat bilerek erken seçim istediğini vurguladı.

Muhalefetin ekonomiyle ilgili sorun olarak öne sürdüğü konulara bir çözüm önerisi getirmediğini aktaran Hızlı, şunları kaydetti:

"Dünya'daki ekonomik krizi fırsata çevirip seçim istiyorlar. Bu ülke insanı bir fotoğrafa bakmıyor, bir sürece bakıyor. Bir Recep Tayyip Erdoğan gerçeği ile insanların buluşmasını engellemeye çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımızla örtüşmeyen bir insan profili oluşturmaya çalışıyorlar. Şu anda tüm ülkelerde sorunlar var. Dünya büyük bir sıkıntıda."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin olmaz denilen birçok şeyi başardığını aktaran Hızlı, şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanımız ekonomik kurtuluş savaşıyla psikolojik duvarı kırmıştır. 'Yapamazsınız, edemezsiniz' kelimeleri yok olmuştur. Her alanda büyüyoruz. Bu millet her şeyi yapar. TEKNOFEST kuşağı da geliyor. Z kuşağı da deniyor. Bu kuşak yeni Türkiye'yi inşa edecek. Cumhurbaşkanımızın en büyük 10 ekonomi hayali vardır. Bu bize uzak bir hedef değil. Cumhurbaşkanımız gençlerimize çok güveniyor."

Hükümetin ekonomide yeni bir modele geçtiğini vurgulayan Hızlı, şunları kaydetti:

"Biz ihracatımızı arttırıp yatırımları çoğaltıp istihdamı da arttırmayı hedefliyoruz. Bunun ilk hamlesinin artçılarını yaşıyoruz. Bunun 6 ay içinde olumlu sonuçlarını alacağız. Cumhurbaşkanımız sadece duyguya değil, bilgiye dayalı olarak da konuşuyor. Sabit ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik iyileştirmeler yapılıyor. Sosyal dengeyi sağlamak için bakanlıklarımız çalışıyor. Bu durumda AK Parti'ye güven tam. Bunu sahada görüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Hızlı'dan ekonomi gündemine ilişkin açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement