AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Sarı'nın açıklamaları tepki çekti - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Sarı'nın açıklamaları tepki çekti

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Sarı\'nın açıklamaları tepki çekti

AK Parti İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Sarı, Seloyu ve Demirtaş'ı bırakacaklarını söylemesi milletin tepkisine neden oldu. Sarı, seçimlere 2 gün kala esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

11.05.2023 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti milletvekili adayı Mehmet Sarı, "Selo'yu, bırakacağız, Demirtaş'ı bırakacağız bu tür açıklamalar, milletin tepkisine neden oldu"

İSTANBUL - Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Sarı, Bahçelievler'de esnaf ile buluştu. Sarı, "Bu 10'lu koalisyon içerisinde Selo'yu, bırakacağız, Demirtaş'ı bırakacağız bu tür açıklamalar, milletin tepkisine neden oldu. Bu anlamda vatandaşlımız Atatürk Millet Bahçesinde net mesajını verdi" dedi.

14 Mayıs seçimlerine 2 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmaya gece gündüz demeden devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Sarı Bahçelievler'de esnaf ile bir araya geldi. İlk önce Bahçelievler Kocasinan sanayi sitesindeki esnafı ziyaret edip ardından Çavuşpaşa Pazar yerinde vatandaşlar ve Pazar esnafı ile görüştü.

"Milletin tepkisine neden oldu"

İstanbul'un birçok bölgesine giderek vatandaşlarla buluşmaya devam etiğini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Mehmet Sarı, "İstanbul'un 3. Bölgesinde bulunan 5 milyon seçmenimizin tamamına ulaşmak için sürekli esnaflarımıza, sokaklarımıza her yerde vatandaşlarımızla buluşmaya çalışıyoruz. Pazar günü düzenlenen büyük İstanbul mitinginde milletimiz açık bir şekilde mesajını verdi. Cumhur ittifakına sayın Cumhurbaşkanımızla yola devam dedi. Muhalefet cephesinden sosyal medya üzerinden yapılan sansasyonların açık bir şekilde karşılığı olmadığı ortaya çıktı. Bu 10'lu koalisyon içerisinde selo'yu, bırakacağız, Demirtaş'ı bırakacağız bu tür açıklamalar, milletin tepkisine neden oldu. Bu anlamda vatandaşlımız Atatürk Millet Bahçesinde net mesajını verdi. Ortak sayısının kaça çıktığını artık bilemediğimiz bir koalisyon ile karşı karşıyayız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Sarı'nın açıklamaları tepki çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement