AK Parti Milletvekili Adayları Alevi Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayları Alevi Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Adayları Alevi Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Üsküdar’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Osman Boyraz, Alevi vatandaşlarla bir araya geldi.

29.04.2015 23:37

Üsküdar'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Osman Boyraz, Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Boyraz, "Bu ülkede doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkes birinci sınıf vatandaştır" dedi.

AK Parti Milletvekili adayları Osman Boyraz ve Coşkun Koç, Üsküdar Gençlik Akademisi'nde Alevi vatandaşlar ve mahalle sakinleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı programa farklı siyasi partilerden vatandaşlar da katıldı. Salona giriş yapan Milletvekili Adayı Osman Boyraz, masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Boyraz, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Ama inanıyorum ki bundan sonraki süreçlerde de daha güzel günleri ülkemiz bekliyor. Özellikle şunu ifade edeyim. Bu ülkede doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkes birinci sınıf vatandaştır. Kimse düşüncesinden, renginden, teninden dışlanamaz. Kimse de teninden ve renginden dolayı da üstünlük sağlayamaz" dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, salonda bulunan Alevi vatandaşlara Üsküdar'da cemevi müjdesi verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayları Alevi Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement