AK Parti'nin olağan kongre süreci sonbaharda başlayacak - Son Dakika
Politika

AK Parti'nin olağan kongre süreci sonbaharda başlayacak

AK Parti, eylül veya ekim ayında kongre sürecini başlatmayı planlıyor. Parti, büyük kongresini ise 2025'te yapmayı hedefliyor. Ayrıca, kongre sürecine giderken il ve ilçe kongrelerine hazırlık toplantısı olarak düşünülen 'Türkiye Buluşmaları' etkinliği de planlanıyor. AK Parti'de ayrıca 23 Temmuz'da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı, 31 Temmuz'da ise il başkanları toplantısı yapılacak.

10.07.2024 15:51

AK Parti'nin olağan kongre süreci sonbaharda başlayacak.

Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, AK Parti'de kongre tarihine ilişkin takvim üzerinde çalışma sürüyor.

Buna göre eylül veya ekim ayında kongre sürecini başlatacak olan parti, büyük kongresini de 2025'te yapmayı planlıyor.

Partide, kongre sürecine giderken il ve ilçe kongrelerine hazırlık toplantısı olarak düşünülen "Türkiye Buluşmaları" etkinliğinin yapılması da planlıyor.

Bu arada AK Parti'de 23 Temmuz'da Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı, 31 Temmuz'da il başkanları toplantısı yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'nin olağan kongre süreci sonbaharda başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement