AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatında STK'larla Buluşma toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatında STK'larla Buluşma toplantısı

AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatında STK\'larla Buluşma toplantısı

AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma toplantısı, Polatlı Konak'ta gerçekleştirildi.

31.12.2022 09:08  Güncelleme: 09:12

AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma toplantısı, Polatlı Konak'ta gerçekleştirildi.

Buluşmaya katılan AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, partilerinin toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için milletin içinden çıkan bir parti olduğunu dile getirdi. Erdoğan, halkın sorunlarının tespiti ve çözümünde önemli katkı sunan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yerel yönetim yasasını değiştireceklerini, özellikle kırsal mahallelerde yaşanan mağduriyetlerin giderileceğini ifade etti. Özcan, "Yerel Yönetimler Yasasını değiştirerek köy statüsünü geri getireceğiz. Köylerde yaşayan vatandaşların mağduriyetlerini gidererek onlara çeşitli kolaylıklar getireceğiz." dedi.

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ise vatandaşların eşit derecede hizmete ve hürmete layık olduğu düşüncesiyle 20 yılı aşkındır ülkeye hizmet ettiklerini belirterek, "Halkımıza hizmet düsturuyla yola çıktığımız günden bugüne bize oy versin veya vermesin 85 milyonun tamamını, sosyal veya siyasi rengine bakmadan kucaklamanın gayreti içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatında STK'larla Buluşma toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement