
Ak parti Siirt İl yönetim kurulu üyesi Celal İlbaylı istifa gerekçesini şu şekilde açıkladı.
"TEŞKİLATTA SIKINTI VAR"
İlbaylı: "Bu parti kurulduğu günden buyana hizmet verdim. Verilen hiçbir görevden kaçmadım. Gerek yerel ve Referandum seçimlerinde üzerime düşen görevi hakkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Ancak son zamanlarda parti içinde yaşanan başıboşluk ve sorunlar halka yansımaktadır."
"FİKRİM UYUŞMUYOR"
İl yönetiminde ciddi sıkıntıların olduğunu söyleyen İlbaylı: "İl yönetiminde bulunan arkadaşlarımla fikrim uyuşmuyor. Görevini hakkıyla yapmadığına inandığım bu arkadaşlarla yollarımı ayırmaya karar verdim. Bu amaçla partimden istifa ediyorum.
"ZEKERİYA BATĞI'NIN İSTİFASINI DESTEKLİYORUM"
İlbaylı: "Başbakan R.Tayyip Erdoğan ve Ak partinin vizyonunu bundan sonrada halka anlatmaya devam edeceğim. Ayrıca, SKM Başkanı Zekeriye Batğı'nın basına ve kamuoyuna aktardığı yazılı açıklamasına katılıyor ve istifasını destekliyorum. "dedi.
Son Dakika › Politika › Ak Parti Siirt Celal İlbaylı Istifa Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.