AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Bizler AK Parti teşkilatları olarak 2019 seçimlerine hazırlıklı olmak durumundayız. Bu bilinçle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve teşkilat başkanımız Mustafa Ataş'ın talimatları doğrultusunda teşkilat anlamında ciddi bir yapılanmaya gidiyoruz." dedi.
Başkan Çalapkulu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile yaptıkları telefon görüşmesinde, kendisiyle devam kararı verildiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay ve kendisine destek veren herkese teşekkür eden Çalapkulu, "Rabbim bizi önce kendisine daha sonra milletimize, hemşehrilerimize karşı mahcup etmesin. Bizler AK Parti teşkilatları olarak 2019 seçimlerine hazırlıklı olmak durumundayız. Bu bilinçle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve teşkilat başkanımız Mustafa Ataş'ın talimatları doğrultusunda teşkilat anlamında ciddi bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu çerçevede önümüzdeki süreçte sürekli sahada olan teşkilatlara şahit olacaksınız." diye konuştu.
Sürekli halkla olan, halkın sorunlarına çözüm üreten, Siirt için proje üreten bir teşkilat yapısıyla halka hizmet edeceklerini dile getiren Çalapkulu, partinin tüm kademeleriyle tam bir uyum ile çalışacaklarına canı gönülden inandığını belirtti.
Siirt'e layık olduğu hizmeti getirmek zorunda olduklarını dile getiren Çalapkulu, şunları kaydetti:
"Çünkü bu, milletin bize olan güvenci doğrultusunda milletimize sunmamız gereken bir vazifedir. Biz siyasi varlığımızı ve hayatımızı da milletimize borçluyuz. Milletimiz olmadığı sürece biz de bu makamlarda olamayız. Bunun en bariz örneği de 15 Temmuz gecesi yaşanan birlikteliktir. Belki milletimizin o gece vatanına, memleketine, ülkesine, Cumhurbaşkanına sahip çıkışı, dirayeti, sahip çıkışı olmasaydı biz bugün buralarda olmayacaktık. O yüzden biz artık yönümüzü ileriye, özellikle 2019'a çeviriyoruz. Geçmişe takılmadan, hiçbir şekilde geçmişte yaşanan sıkıntıları dile getirmeden yeni bir süreçle tüm teşkilat kademelerindeki arkadaşlarımızla inşallah Siirt'imizi 2019 seçimlerinde ezici çoğunlukta oy almasını sağlamak için birlikte çalışacağız."
Çalapkulu, ülke genelinde olduğu gibi Siirt'te de yeni bir kan tazeleme süreci yaşayacaklarını sözlerine ekledi.
Son Dakika › Politika › AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.