Ak Partili Gençler Partinin Kuruluş Yıl Dönümünü Pedal Çevirerek Kutladı - Son Dakika
Politika

Ak Partili Gençler Partinin Kuruluş Yıl Dönümünü Pedal Çevirerek Kutladı

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ayar: "Mensubu olmaktan her daim onur duyduğumuz, gençliğe ciddi anlamda önem veren ve bu önemi cümlelerde değil, fiili olarak hizmete ortak edilerek gösteren bir siyasi partinin, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları olarak partimizin başarılarla dolu 12 yılı geride bırakmasının haklı gururunu yaşıyoruz" AK Partili gençler, Mısır'da yaşanan katliamı protesto amacıyla kollarına siyah kurdela taktı

14.08.2013 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, partinin kuruluşunun 12. yıldönümünü pedal çevirerek kutladı.

AK Partili gençler, bisikletleriyle birlikte TRT Genel Müdürlüğü önünde toplandı. Üzerinde "Milletin Partisi 12 Yaşında" yazılı beyaz tişört giyen gençler, Mısır'da yaşanan katliamı protesto etmek için kollarına siyah kurdela taktı.

Burada konuşan AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar, "14 Ağustos 2001 tarihinde büyük usta, Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak' sözüyle başlattığı siyasi mücadelenin bugün 12 yılını geride bırakmış bulunmaktayız" ifadesini kullandı.

Ayar, AK Parti'nin, güçlü teşkilat yapısıyla Türkiye siyaset hayatında ezber bozan bir parti olarak bugüne kadar siyaset, ekonomi ve toplumsal yaşamdaki birçok problemin üstünden geldiğini, millet egemenliği üzerindeki vesayeti kaldırdığını, Türkiye'yi dünyaya yön veren bir ülke haline getirdiğini söyledi.

Yusuf Alperen Ayar, şunları kaydetti:

"Mensubu olmaktan her daim onur duyduğumuz, gençliğe ciddi anlamda önem veren ve bu önemi cümlelerde değil, fiili olarak hizmete ortak edilerek gösteren bir siyasi partinin, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları olarak partimizin başarılarla dolu 12 yılı geride bırakmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

Bundan sonraki 12 yılımızda ise geride bıraktığımız 12 yıla nazaran çok daha büyük başarılara imza atacağımıza dair olan inancımızla çalışmalarımız her geçen gün artarak devam edecektir."

Gençlik olarak partilerinin kuruluş yıl dönümünü büyük bir şenlikle kutlamayı arzu ettiklerini belirten Ayar, "Yalnız bugün Mısır'da meşru bir yönetime askeri darbe ile son vererek, demokrasiye ve halk iradesine karşı olan tutum ve tavırlara karşı sessiz kalmadığımızı, daha önce farklı tarihlerde göstermiş olduğumuz gibi bir kez daha göstermek ve orada hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimizi anmak amacıyla planladığımız bu kutlamaların tamamını iptal ettik" diye konuştu.

Bisikletlerle yapacakları turu, kollarına taktıkları siyah kurdelalar ile tamamlayacaklarını dile getiren Ayar, parkuru, AK Parti Genel Merkezi önünde bitirmelerinini ardından Mısır Büyükelçiliği önünde, bu ülkelerde yaşananlara tepkilerini dile getirmek üzere toplanacaklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından, AK Partili gençler, TRT Genel Müdürülüğünün bulunduğu Oran'dan, AK Parti Genel Merkezi'ne kadar pedal çevirdi. Gençler, yolda, "Dik dur eğilme, bu gençlik seninle. Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ak Partili Gençler Partinin Kuruluş Yıl Dönümünü Pedal Çevirerek Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement