AK Parti Milletvekili Adayı Çiftçioğlu'ndan Kadir Gecesi'nde Eyüpsultan'a ziyaret - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayı Çiftçioğlu'ndan Kadir Gecesi'nde Eyüpsultan'a ziyaret

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Nazif Barış Çiftçioğlu, Kadir Gecesi'nde Eyüpsultan Camii önünde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

17.04.2023 23:34  Güncelleme: 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Nazif Barış Çiftçioğlu, Kadir Gecesi'nde Eyüpsultan Camii önünde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Çiftçioğlu, vatandaşlardan dua ve destek istedi.

AK Parti İstanbul milletvekili adaylarının seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Kadir Gecesi'nde de milletvekili adayları sokaklarda vatandaşları ziyaret ederek dua ve destek istedi. AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Nazif Barış Çiftçioğlu, Eyüpsultan Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek iftar öncesi sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Çiftçioğlu, yine vatandaşların ikram ettiği su ile orucunu açtı.

"Babam oy vermiyor, ben vereceğim"

Eyüpsultan Meydanı'nda iftar saatini bekleyen iki genç kadınla sohbet eden Çiftçioğlu'na bir kadın, "Vallahi oy vereceğim, daha ne olsun, babam oy vermiyor" diye konuştu.

Çiftçioğlu'nun sohbet ettiği vatandaşlardan Zeliha Çırpıcı, milletvekili adayları ile gurur duyduğunu ifade ederek, "Sağ olsun beni kırmadı fotoğraf çektirdik" dedi.

Vatandaşlarla sohbet ettikten sonra seçim süreciyle ilgili son durumu değerlendiren Çiftçioğlu, "Kadim ilçede mübarek bir zat olan Eyüp El Ensari Hazretleri'nin huzurundayız. Kadir Gecesi'ni inşallah layıkıyla yerine getirenlerden oluruz. Sahadayız, milletimizle bir aradayız. Onların teveccühünü, sıcaklığını gördükçe mutlu oluyoruz. Sesim kısıldı ama onların muhabbetini gördükçe motive oluyoruz" dedi. - İSTANBUL

AK Parti Milletvekili Adayı Çiftçioğlu\'ndan Kadir Gecesi\'nde Eyüpsultan\'a ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayı Çiftçioğlu'ndan Kadir Gecesi'nde Eyüpsultan'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement