AKP'nin Fatih İlçesi Rekabeti - Son Dakika
Politika

AKP'nin Fatih İlçesi Rekabeti

AKP\'nin Fatih İlçesi Rekabeti

Başbakan Tayyip Erdoğan'ı, Eminönü İlçesini de Sınırlarına Katan Fatih Belediyesi'nin Başkan Adayını Belirlemek İçin Zor Bir Seçim Bekliyor.

16.12.2008 02:18

Başbakan Tayyip Erdoğan’ı, Eminönü İlçesini de sınırlarına katan Fatih Belediyesi’nin başkan adayını belirlemek için zor bir seçim bekliyor.

Son beş yıldır Fatih Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Demir dün AKP Fatih ilçe Başkanlığı’na gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’in de yarın Fatih için aday adaylığı başvurusu yapması bekleniyor. Görev yaptığı süre zarfında 212 proje gerçekleştirdiklerini söyleyen Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir "Hamdolsun, planlayıp da gerçekleştiremediğimiz proje yok" dedi. Mustafa Demir, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er’in de aday adayı olacağının hatırlatılması üzerine "Bu demokratik bir süreç. Herkes aday olabilir" diye konuştu. AKP Fatih İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Demir, projeleriyle Başbakan’ın elinden 2 ödül aldıklarını anlattı. Demir, "Başbakanımız ve partimizin yetkili kurulları bizi bu makama layık görürlerse, bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize inancım tamdır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AKP'nin Fatih İlçesi Rekabeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement