İnfial yaratan görüntü: Alkol masasında sela okutan MHP'li meclis üyesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

İnfial yaratan görüntü: Alkol masasında sela okutan MHP'li meclis üyesi

19.01.2026 13:49

Burdur'un Gölhisar ilçesinde MHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Aksoy'un alkol alınan bir ortamda sela okutulması talimatı verdiği iddiası tepki çekti. Olayın yankıları sürerken Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde MHP İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Aksoy'un, alkol alınan bir ortamda sela okutulması talimatını verdiği iddiası kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı.

BAHÇELİ VE YERLİKAYA'YI ETİKETLEDİ

Sosyal medyada tepki çeken görüntülere çok sayıda kullanıcının yanı sıra Yeniden Refah Partisi yöneticisi Burhan Yıldırım da tepki gösterdi. Paylaşımında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi etiketleyen Yıldırım, "Bu rakı masasında sela okutan arkadaş Burdur MHP İl Meclis Üyesi Abdullah Aksoy imiş. Yok bilmem Esra Erol, yok bilmem Müge Anlı, yok bilmem Serkan Toper yahu geçin bunların hepsini sorun en başta baş bozuk tuz kokmuş tuz çürümüş ve kimse kimseye dokunamıyor. Çünkü orada herkes herkesin açığını biliyor" diye tepki gösterdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntüler sosyal medya da büyük tepkiye yol açarken Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Polis ekipleri tarafından merkezine götürülen, Ç.T. (videoda sela okuyan şahıs) ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ADAM KAÇIRMA VE İŞKENCE SUÇLAMASI

Öte yandan; MHP Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Aksoy'a geçen yıl işkence ve adam kaçırma suçlamaları yöneltilmişti. Eski Ülkü Ocakları yöneticisi Samet Ali Irmak'ın kaçırılması ve işkenceye uğraması iddiaları üzerine, aralarında MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, MHP İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Aksoy ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Ünlü'nün de bulunduğu 15 kişi hakkında iddianame hazırlanmıştı.

T24'ten Cengiz Anıl Bölükbaş'ın haberine göre, şikâyet üzerine soruşturma başlatan savcılık, şüphelilerin ''iştirak iradesi içerisinde birden fazla kişiyle birlikte cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 14 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasını talep etmişti.

Son Dakika Politika İnfial yaratan görüntü: Alkol masasında sela okutan MHP'li meclis üyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Omer Kendi Omer Kendi:
    maskeler dusuyor 59 10 Yanıtla
    Haydar Ali Can Haydar Ali Can:
    kendini bilmez birkaç tane Ayaş bu görüntüleri veriyorsa normal orası Burdur. bunu genele mal etmek başından yanlış. diye düşünüyoruz. 16 27
    Hayrettin Yücel Hayrettin Yücel:
    sizinkiler yapınca kendini bilmez birkaç kişimi oluyor 20 7
    Tuna güler Tuna güler:
    Gerçek ülkücülerin mhp yi terk ettikleri çok oldu. 18 3
  • Yunus Kaba Yunus Kaba:
    chpmhp 6 41 Yanıtla
    Four Channel Four Channel:
    akpmhpdem 38 9
  • Deniz Gürbüz Deniz Gürbüz:
    Akp mhp el ele CHP yapsaydı aboooo şimdi yer yerinden oynardı mhp yapmışsa ülke bekası için yapmıştır 25 6 Yanıtla
    Hayrettin Yücel Hayrettin Yücel:
    devlet aklıdır doğrudur diyorlardır 9 5
  • İsmail Bayrak İsmail Bayrak:
    ülkücü hareket, nizam-ı alem, ilayı kelimetullahtır 2 8 Yanıtla
  • Oğuz Özen Oğuz Özen:
    şu hale bak,ülkede siyasetten bürokrasiye kadar herkesin değiştirilmesi lazım böyle giderde ne ülke kalacak ne devlet ne de vatanımız ???? 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement