Antalya'da Cumhuriyetin 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı - Son Dakika
Politika

Antalya'da Cumhuriyetin 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı

Antalya\'da Cumhuriyetin 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarına emek veren ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Balkonlar, sokaklar ve meydanlar bayraklarla donatıldı. Cumhuriyet marşları eşliğinde alkışlarla kutlama yapıldı. Vali Şahin, Türkiye'nin hedeflerine ulaşacağına ve Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceklerine inandığını belirtti.

30.10.2023 16:08

Antalya Valisi Hulusi Şahin, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Cumhuriyetimizin 100. yılını Antalya'mızda büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Cumhuriyet kutlamalarımıza emek veren, katkı sunan, programlarımıza katılan tüm hemşehrilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum" sözlerine yer verdi.

Antalya'da Cumhuriyetin 100'üncü yılı 3 gün süren programlarla dolu dolu kutlandı. Kutlamaların ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür paylaşımı yapan Antalya Valisi Hulisi Şahin, "Cumhuriyetimizin 100. yılını Antalya'mızda büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Balkonlarımızı, sokaklarımızı, meydanlarımızı bayraklarla donattık. Ellerimizdeki bayraklarla meydanlarımızda, caddelerimizde, cumhuriyet marşlarıyla hep birlikte alkış tuttuk. Cumhuriyetimizin ikinci asrında Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracağımıza, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Cumhuriyet kutlamalarımıza emek veren, katkı sunan, programlarımıza katılan tüm hemşehrilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Antalya'da Cumhuriyetin 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement