Arı'nın Aday Adaylığını Açıkladığı Üçüncü İlçe Demre Oldu - Son Dakika
Politika

Arı'nın Aday Adaylığını Açıkladığı Üçüncü İlçe Demre Oldu

Arı\'nın Aday Adaylığını Açıkladığı Üçüncü İlçe Demre Oldu

Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Demre ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

06.08.2013 11:38

Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Demre ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Kumluca ve Finike'den sonra Demre CHP İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Cavit Arı, büyükşehir yasası ile ilçe ve köyleri yakından tanıyan bir belediye başkanına duyulacak ihtiyacın, kendisine böyle bir karar aldırdığını belirtti.

Köy muhtarları daha önce nasıl kendisine ulaşabiliyorsa Belediye Başkanı olduğunda da ulaşmasının kolay olacağını, böylelikle köy ve beldelere götürülecek herhangi bir hizmette aksama olmayacağını söyleyen Arı, adaylığı kesinleştiğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını iddia etti. İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşları ile ortak karar aldıklarını belirten Arı, büyükşehri yönetecek tecrübeleri olduğunu vurgulayarak, Antalya'yı hep birlikte yönetmek için destek istedi.

Toplantıya CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, köy muhtarları, İl Genel Meclisi Üyeleri İlhan Buğdaycı, Süleyman Sakin, Mustafa Geyikçi, Mustafa Çetinkaya, Mustafa Durna, Mehmet Muammer Saygılı, İbrahim Cephaneci, Hasan Karal, Ayhan Abay ve Halil Ceylan katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Arı'nın Aday Adaylığını Açıkladığı Üçüncü İlçe Demre Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement