Arif Karadağ'dan Midder'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

Arif Karadağ'dan Midder'e Ziyaret

Arif Karadağ\'dan Midder\'e Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, “15 Temmuz hain darbe girişimini bu millet asla unutmayacaktır” dedi.

08.05.2018 17:29

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, "15 Temmuz hain darbe girişimini bu millet asla unutmayacaktır" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, seçim çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği'ni (MİDDER) ziyaret etti. MİDDER'in aynı zamanda Yönetim Kurulu üyesi olan Karadağ, Bölge Başkanı Mustafa Arslan'la bir araya geldi. MİDDER'in çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Karadağ, 15 Temmuz darbe girişiminin milli iradeye kasteden hainlerin ülkeyi ele geçirme ve emperyalistlerin esareti altına sokma eylemi olduğunu vurgulayarak, "Milletimizin feraseti, cesareti ve basireti sayesinde hainlere gereken cevap verilmiştir" dedi.

15 Temmuz'un aynı zamanda Türkiye'de bir dönüm noktası olduğuna da dikkati çeken Arif Karadağ, "Türkiye'deki gelişim, değişim ve dönüşüm hareketi, 15 Temmuz'dan sonra büyük bir ivme kazanmış ve ülkenin sırtındaki deyim yerindeyse kamburlar temizlenmeye başlanmıştır. Neredeyse tüm kurum ve kuruluşlarda yapılanmış olan FETÖ terör örgütüne ağır darbeler vurulmuş ve Türkiye'nin ayağına vurulan prangalar bu süreçte etkisiz hale getirilmiştir." diye konuştu.

MİDDER'in de Erzurum'da birbirinden anlamlı faaliyetler yürüttüğünü dile getiren Karadağ, Bölge Başkanı Mustafa Arslan'a başarı dileklerini iletti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Arif Karadağ'dan Midder'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement