Bakan Bayraktar: 90 Bine Yakın Konutun Yıkımı Yapılacak - Son Dakika
Politika

Bakan Bayraktar: 90 Bine Yakın Konutun Yıkımı Yapılacak

Bakan Bayraktar: 90 Bine Yakın Konutun Yıkımı Yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Yavuz Selim Futbol sahasında yaklaşık 4 bin kişiye iftar yemeği verdi.

02.08.2013 22:11  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN BAYRAKTAR 4 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Yavuz Selim Futbol sahasında yaklaşık 4 bin kişiye iftar yemeği verdi. Suni çim sahada verilen iftar yemeğine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eşi Emine Bayraktar, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Yaklaşık 400 masada davetlilere 2 kazan çorba, 4 kazan pilav ve 400 güveç ile 2 bin 200 pide dağıtıldı. İftar yemeğinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yemeğe katılanlara iyi dileklerini sundu. İslamiyet'in olduğu dünyada barışın hakim olduğunu savunan Bakan Bayraktar, şöyle konuştu: "Bugün dünyaya tarafsız gözle baktığımız zaman dünyamızda yaşayan 7 milyar insandan bir buçuk milyardan daha fazlası Müslüman'dır. Müslümanlar bizim kardeşimizdir. Ama biz tüm dünyanın mutluluğunu, refahını, kardeşliğini istiyoruz. İslamiyetin olduğu dünyada barış hakimdir. İslamiyet'in hakim olduğu her dönemde dünyada huzur vardır, barış vardır. Biz istiyoruz ki Türkiye daha çok kalkınsın. 1 buçuk milyarlık İslam alemi gözünü dikmiş Türkiye'ye bakıyor. Türkiye'yi geliştirmeye, kalkındırmaya ve ekonomisini büyütmeye mecburuz."

Bakan Bayraktar'ın konuşmasının ardından Erkan Mumcu yönetimindeki tasavvuf grubu ilahi dinletisi sundu. Grubun kemençe eşliğinde ilahi çalıp söylemesi dikkat çekti. İftar programı tasavvuf dinletisinin ardından sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Bayraktar: 90 Bine Yakın Konutun Yıkımı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement