Bakan Çelik: "Milletimize nefer, kalkınma için seferber olduk" - - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik: "Milletimize nefer, kalkınma için seferber olduk" -

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Başta başbakanımız olmak üzere onun çalışma arkadaşları olarak ne söz verdiysek onu yerine getirdik.

09.02.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Başta başbakanımız olmak üzere onun çalışma arkadaşları olarak ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Gece gündüz demeden milletimize nefer, kalkınma için seferber olduk" dedi.

Çelik, partisinin Şanlıurfa Spor Salonu'nda düzenlenen belediye başkan aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin Şanlıurfa ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti olarak 11 yılda 3 genel seçim, 2 referandum ve 2 yerel seçime katıldıklarını hatırlatan Çelik, bunların tamamından başarıyla ayrıldıklarını ifade etti.

Aynı başarıyı 30 Mart yerel seçimlerinde de tekrarlayacaklarını aktaran Çelik, Türkiye ve Şanlıurfa'nın her defasında AK Parti'ye sahip çıktığını, millete verdikleri her sözü yerine getirdiklerini dile getirdi.

- "Hastaneler cefa kapısı olmaktan çıktı"

İktidarları döneminde çok büyük işlere imza attıklarını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Başta başbakanımız olmak üzere onun çalışma arkadaşları olarak ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Gece gündüz demeden milletimize nefer, kalkınma için seferber olduk. Şimdi 11 yılda o kadar çok şeyler yaptık ki bir çoğunu unuttunuz. Paradan 6 sıfırı attık, enflasyonu 35'lerden tek haneli rakamlara indirdik, duble yollar yaptık. Ak kadrolar hızlı treni ülkede yaygın hale getirdi. Hastaneler cefa kapısı olmaktan çıktı bizim dönemimizde şifa kapısı oldu."

AK Parti kadroları olarak IMF'yi kapı dışarı ettiklerini vurgulayan Çelik, "Yatırımlarda doğu batı ayrımını kaldırarak Türkiye'nin her yerine yatırım yapılması için milli beraberliği, kardeşliği sağladık. 'Temel at git Ankara'da yat' demedik. Temel attık geldik Abide Kavşağı'nda 8 ay sonra açılışını yaptık. Marmaray'ı bu iktidar yaptı. 9 yılda Türkiye'de 6 milyon vatandaşımıza iş verdik" diye konuştu.

Çelik, ana dilde konuşma ve başörtüsüyle ilgili de önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini aktardı.

- "Gün fitnelere 'dur' deme günüdür"

Türkiye'de, Başbakan Erdoğan üzerinden çeşitli oyunlar oynandığını ifade eden Çelik, milletin bu duruma sandıkta cevap vereceğini belirtti.

Yerel seçimde herkesin sandığa gitmesi gerektiğini vurgulayan Çelik şöyle devam etti:

"Oynanan oyunları görüyorsunuz. Başbakanımızın önünü kesmek için yaşanan hadiseleri izliyorsunuz. Onun için bu seçimler son derece önemli. Gün şahsi hesaplar günü değil birlik beraberlik günü. Gün ayrışma günü değil bütünleşme günü. Gün Türkiye'yi sevenleri sevindirme günü, gün fitnelere 'dur' deme günüdür. Bunun için inşallah 30 Mart'ta hep beraber sandıklara koşarak, sandıklara sahip çıkarak, gümbür gümbür AK Parti'li belediye başkanlarını koltuklara oturtarak başaracağız."

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç de tüm belediye başkanlarıyla birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Şanlıurfa'yı kalkındırmak istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından, AK Parti'nin 14 belediye başkan adayı katılımcılara tanıtıldı.

Toplantıya, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Seyit Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan ve Abdulkerim Gök ile çok sayıda partili katıldı.

Bakan Çelik: "Milletimize nefer, kalkınma için seferber olduk" -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Çelik: 'Milletimize nefer, kalkınma için seferber olduk' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement