Bakan Eroğlu'ndan Çanakkale'ye Yatırım Müjdesi - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu'ndan Çanakkale'ye Yatırım Müjdesi

Bakan Eroğlu\'ndan Çanakkale\'ye Yatırım Müjdesi

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu 18 Mart törenleri öncesi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 32 yatırımın müjdesini verdi.

03.03.2013 17:07

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu 18 Mart törenleri öncesi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 32 yatırımın müjdesini verdi.

Gelibolu Ak Parti ilçe binasına, Bakanlığındaki tüm bürokratları ile birlikte gelen Bakan Veysel Eroğlu'nu ilçe başkanı İsmail Ege, Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, yönetim kurulu ve partililer karşıladı. Bakan Eroğlu, Parti merkezinde kendisini bekleyen şehit kızı Yağmur Yumak'ı(6) kucağına alarak sevdi. Bakan Eroğlu, daha önce de evinde ziyaret ettiği, 30 yaşında şehit olan astsubay üstçavuş Ahmet Yumak'ın kızı Yağmur'u hemen tanıdı. Bakan Eroğlu, Yağmur'u kucağına alarak, ihtiyacının olup olmadığını sordu. İhtiyaçlarının olmadığını söyleyen şehit eşi Hanife Yumak'la da bir süre sohbet etti.

Ak Parti Gelibolu İlçe başkanı İsmail Ege, Bakan Eroğlu'na ihtiyaçları içeren bir dosya ileterek, " Türkiye'nin manevi başkenti olan bizler sizi manevi bakanı seçtik. Bize her geldiğinizde dolu, dolu olarak geldiniz. En azından bir Çokal Barajı olarak, bizler bir çocuğumuzu büyütmüş gibi olduk. Sıfırdan aldığınız barajı nerelere getirdiniz. Çokal Barajının özellikle Gelibolu Yarımadasında bir çok şeyi değiştireceğine inanıyoruz" dedi. Bakan Eroğlu, "Bu güzel ilçede, bu güzel insanlarla bende beraber olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum. Ayrıca bilindiği gibi bizim artık Gelibolu ile bir aile bağlılığımız var. Biliyorsunuz ki burada bizim bir şehidimizin ailesi var. O bakamdan biz buraya daha çok uğruyoruz

ve hizmetkarlık yapmamız gerekiyor. Biliyorsunuz 18 Mart geliyor. Bu törenler için Başbakan ve diğer bakan arkadaşlarla birlikte yeniden geleceğiz. Ben önden gelerek bazı incelemelerde bulunmak istedim ve yapılması gerekenleri yerinde görmek istedim. Allah'ıma şükür buraya da büyük müjdeler ile geldim. Sizlere 32 maddelik büyük müjdeyle geldim. Çanakkale, Çanakkale olalı böyle büyük müjde görmemiştir. Bunların Toplam rakamı da 610 milyon TL. Bunların içinde barajlar, göletler, sulama tesisleri, dere ıslahları, bunların içinde Gelibolu Yarımadasında yapılacak olan 100 yıl kutlamalarının çalışmaları da olacak" dedi.

Parti ziyaretinin ardından, çevre esnafını da ziyaret eden Bakan Eroğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu'ndan Çanakkale'ye Yatırım Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement