Bakan Faruk Çelik'ten Haftasonu Akraba Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Faruk Çelik'ten Haftasonu Akraba Ziyareti

Bakan Faruk Çelik\'ten Haftasonu Akraba Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Alaağaç Köyü'ndeki akrabalarını ziyaret etti.

27.11.2011 18:18

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Alaağaç Köyü'ndeki akrabalarını ziyaret etti. Bakan Çelik, ziyareti sırasında habercilerin siyasetle ilgili sorularına yanıt vermekten kaçındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün saat 14.00'de Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile birlikte Akyazı'nın Alaağaç Köyü'nde oturan hala ve dayı çocuklarını ziyaret etti. Bakan Çelik'i köye gelişinde Muhtar Adem Güner çiçek vererek karşıladı.

Ziyarette kuzeni Bakan Çelik ile ayak ayak üstüne atıp sohbet eden halasının oğlu 70 yaşındaki polis emeklisi İbrahim Yenidünya, bir ara karşısında oturan Vali Büyük'ü göstererek, "Bu bey kim?" diye sordu. Bakan Çelik, "Sakarya Valisi" deyince Yenidünya, "Ooo" diyerek toparlandı. Bu durum gülüşmelere neden oldu. Bakan Çelik hala oğluna, "Toparlanmana gerek yok, artık senin bildiğin eski Valiler ve Kaymakamlar yok. Şimdiki Vali ve Kaymakamlar halkla iç içe yaşıyor" dedi.

Hala ve dayı oğulları olan Akan ve Yenidünya ailelerini ziyaret eden Bakan Çelik'e gazeteciler Dersim konusunu sordu. Bakan Çelik, "Dersim konusunda pek fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Fakat geçmişte yaşanan bazı olaylar var. Bunlar gün ışığına çıkıyor. Sayın Başbakanımız bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. 'Devlet adına özür dilerim' dedi. Şimdi sıra CHP'de. Söz onların. Keşke bu tür yaşanmasaydı" dedi.

Gazeteciler gündeme ilişkin diğer sorularını yanıtlamaktan kaçınan Bakan Çelik, akraba ziyaretleri sonrası ilçedeki İhlas Termal Otel'e gitti. - Sakarya/ Akyazı

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Faruk Çelik'ten Haftasonu Akraba Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement