Bakan Gönül, Antalya'da Erzincanlı Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika
Politika

Bakan Gönül, Antalya'da Erzincanlı Hemşehrileriyle Buluştu

Bakan Gönül, Antalya\'da Erzincanlı Hemşehrileriyle Buluştu

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, seçim bölgesi Antalya'da, Erzincanlı hemşehrileriyle gerçekleştirilen şenlikte buluştu.

15.05.2011 16:46

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, seçim bölgesi Antalya'da, Erzincanlı hemşehrileriyle gerçekleştirilen şenlikte buluştu. Bakan Gönül, "Doğduğumuz yeri, kültürümüzü, geleneklerimizi, törelerimizi, memleket sevgimizi hiç unutmayacağız. Ama doyduğumuz yere de elimizden geldiği kadar ekonomisine, kalkınmasına hizmet edeceğiz. Çünkü memleketin her köşesi bizim" diye konuştu.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Antalya birinci sıra milletvekili adayı Vecdi Gönül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde hemşehri dernekleriyle bir araya geldi. Güne, Beyşehirliler Derneği'nin Denizim Park Restaurant'ta gerçekleştirilen yönetim organizasyon toplantısına katılarak başlayan Bakan Gönül, burada Dernek Başkanı avukat İsmail Gürocak ve üyelerle sohbet etti.

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Milletvekili Sadık Badak'ın da eşlik ettiği Gönül, daha sonra Düzlerçamı piknik alanına hareket etti. Bakan Gönül ile Çavuşoğlu daha sonra Düzlerçamı Piknik Alanı'nda Elazığlılar Derneği 2. Peynirli Ekmek Şöleni'ne katıldı. Elazığlılar'ı selamlayan Bakan Gönül, kendisinin Erzincanlı olduğunu, Elazığ'da da 4 yıl kaymakamlık yaptığını belirterek, şenliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bakan Gönül, daha sonra ise 29 Şiranlılar Derneği'nin 6'ncı Geleneksel Kır Şenliği'ne geçti. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Bakan Gönül'ün son durağı Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği'nin şenliği oldu.

'MEMLEKETİN HER KÖŞESİ BİZİM'

Kendisi de Erzincanlı olan Bakan Gönül, hemşehrileriyle hasret giderirken, yöresel yemeklerden de tatma fırsatı buldu. Burada konuşma yapan Gönül, "Kendimi sanki Beytahtı'nda, Eşkisu'da gibi hissettim. Doğduğumuz yeri, kültürümüzü, geleneklerimizi, törelerimizi, memleket sevgimizi hiç unutmayacağız. Ama doyduğumuz yere de elimizden geldiği kadar ekonomisine, kalkınmasına hizmet edeceğiz. Çünkü memleketin her köşesi bizim" ifadelerini kullandı.

Konuşmasından sonra hemşehrileriyle yemek yiyen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, kucağına aldığı bir bebekle de "İşte en küçük ve en büyük Erzincanlı" diye espri yaptı. Bakan Gönül, ziyaretleri sırasında elini öpen çocuklara da harçlık verdi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Gönül, Antalya'da Erzincanlı Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement