Bakan Gönül: Devamını İstiyorsanız Yola Devam Diyorsunuz - Son Dakika
Politika

Bakan Gönül: Devamını İstiyorsanız Yola Devam Diyorsunuz

Bakan Gönül: Devamını İstiyorsanız Yola Devam Diyorsunuz

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde vatandaşlardan oy isteyen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Yapılan hizmetleri görüyorsunuz, yolları, hastaneleri, okulları.

04.05.2011 15:15

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde vatandaşlardan oy isteyen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Yapılan hizmetleri görüyorsunuz, yolları, hastaneleri, okulları. Bunların devamını istiyorsanız yola devam diyorsunuz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, seçim çalışmalarına Korkuteli İlçesi'nde devam etti. İlçe seçim bürosunun açılışına katılan Bakan Gönül'e İl Başkanı Mustafa Köse ve Antalya milletvekili adayları Sadık Badak, Menderes Türel, Gökçen Enç, Gülderen Gültekin ve Veysel Dalmaz eşlik etti.

Seçim bürosunda sandalyenin üzerine çıkarak partililere ve vatandaşlara seslenen Bakan Gönül, 2023'de Türkiye'yi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına çıkarmayı hedef belirlediklerini söyleyerek, "Çünkü milletimiz böyle bir hedefe layıktır. Milletimiz şanlı bir tarihin evlatlarıdır. O halde istikbalde de şanlı olmak durumundadır. Yapılan hizmetleri görüyorsunuz, yolları, hastaneleri, okulları. Bunların devamını istiyorsanız yola devam diyorsunuz' diye konuştu.

'SİGARA KAĞIDINA YAZDIRIP ATMAYIN' UYARISI

Milli Savunma Bakanı Gönül, seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra burada vatandaşların sorunları dinledi. Köylülerin hayvanlarının çalındığı ve hırsızlık olaylarının çok arttığından şikayet eden Ali Kartop isimli vatandaş, Bakan Gönül'ün yardım sözü üzerine, "Sigara kağıdına yazdırıp atmayın" diye uyardı.

Bakan Vecdi Gönül, Korkuteli Muhtarlar Derneği ziyareti öncesinde Saadet Partisi'nin seçim ofisini ziyaret etti. Saadet Partililer ile selamlaşan Bakan Gönül, daha sonra muhtarlarla buluştu.

Bakan Gönül, Türkiye'nin artık uçmaya başladığını belirterek 2008 yılında Türkiye'de 8 milyon kişinin ilk defa uçağa bindiğini açıkladı.

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

Köy muhtarları adına sorunları dile getiren Yazır Köyü Muhtarı Muzaffer Ünlü, orman alanları içinde taş ocaklarına izin verilmesinin büyük sorun olduğunu ve engellenmesini istedi.

Muhtarların şikayetlerini dinleyen Gönül, ormanların içindeki taş ocaklarından çok şikayet geldiğini belirterek, "Burada eskiden ruhsatları vilayet verirdi. O zaman muhtarların sözleri biraz daha dikkate alınırdı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı diğer madenlerin içine bunu kattı. Bana göre yanlış oldu. Seçimden sonra bu değişecek" dedi. - Antalya/ Korkuteli

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Gönül: Devamını İstiyorsanız Yola Devam Diyorsunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement