Bakan Güler, NATO Liderler Zirvesi'nde mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Bakan Güler, NATO Liderler Zirvesi'nde mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi

Bakan Güler, NATO Liderler Zirvesi\'nde mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki NATO Liderler Zirvesi programına eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ve Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde, iki ülke ilişkilerindeki olumlu gündemin devam etmesi ve diyalog kanallarının açık tutulmasının önemi vurgulandı ve Güven Artırıcı Önlemler Toplantıları'nın yeniden başlaması konusunda mutabakat sağlandı.

12.07.2023 17:49
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki NATO Liderler Zirvesi programına eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zirve kapsamında bazı mevkidaşları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakan Güler, İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ve Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Güler daha sonra ise Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ile bir araya geldi. Görüşmede, iki ülke ilişkilerindeki olumlu gündemin devam etmesi ve diyalog kanallarının açık tutulmasının öneminin vurgulandığı ifade edilerek, Güven Artırıcı Önlemler Toplantıları'nın yeniden başlaması konusundaki mutabakatın teyit edildiği belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Güler, NATO Liderler Zirvesi'nde mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement