Bakan Özhaseki: Darbeci zihniyete karşı milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz - Son Dakika
Politika

Bakan Özhaseki: Darbeci zihniyete karşı milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz

Bakan Özhaseki: Darbeci zihniyete karşı milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 27 Mayıs 1960 darbesine ilişkin, 'Darbeci zihniyete karşı, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz.' ifadesini kullandı. Özhaseki, 27 Mayıs 1960 darbesinin 64. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, darbenin yıl dönümünde Adnan Menderes'i ve dava arkadaşlarını rahmetle ve saygıyla anarak, darbeci zihniyete karşı mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

27.05.2024 16:49

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 27 Mayıs 1960 darbesine ilişkin, "Darbeci zihniyete karşı, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Özhaseki, 27 Mayıs 1960 darbesinin 64. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:

"64 yıl önce demokrasi tarihimize bir utanç vesikası olarak geçen, milletimizin vicdanında derin yaralar açan 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde merhum Başbakan Adnan Menderes ve dava arkadaşlarını rahmetle ve saygıyla yad ediyorum. Darbeci zihniyete karşı, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Özhaseki: Darbeci zihniyete karşı milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement