Bakan Yılmaz: "Vereceğiniz Oylarla Türkiye Üzerine Oynanan Oyunu Bozacaksınız" - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz: "Vereceğiniz Oylarla Türkiye Üzerine Oynanan Oyunu Bozacaksınız"

Bakan Yılmaz: "Vereceğiniz Oylarla Türkiye Üzerine Oynanan Oyunu Bozacaksınız"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vereceğiniz oylarla Türkiye üzerine oynan oyunu bozacaksınız" dedi.

21.03.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vereceğiniz oylarla Türkiye üzerine oynan oyunu bozacaksınız" dedi.

Partisi tarafından düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Sinop'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sinop Valiliği'ni ziyaretinin ardından cuma namazına gittiği Alaaddin Camii çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Beraberindeki TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ve teşkilat üyeleri ile birlikte Sakarya Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Bakan Yılmaz, Sinoplularla sohbet etme imkanı buldu. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Yılmaz, burada partililere hitap etti. AK Parti'ye verilen her oyun kıymeti olduğunu ve bu oyların her birinin Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak açısından önemli olduğunu dile getiren Bakan Yılmaz, "Vereceğiniz oylarla Türkiye üzerine oynanan oyunu bozacaksınız. Bu seçim o itibarla bu seçim çok önemli" diye konuştu.

AK Parti iktidarının verilecek destekle daha güzel hizmetler yapacağını ifade eden Bakan Yılmaz, "Önünü göremeyen Türkiye istemiyoruz. Önünü göremeyen bir Türkiye'nin 2023 hedeflerini, 2053, 2071 hedeflerini koyan bir Türkiye var. Desteğiniz ve dualarınız devam eder, sürerse Türkiye'nin milli gelirini 2 trilyon dolar yapacağız. Kişi başına düşen geliri 25 bin dolar yapacağız diyoruz. İhracatımızı 500 milyar dolar yapacağız, işsizliği yüzde 5'in altına düşüreceğiz. Biz bunu yapar mıyız? Geçmiş 12 yılda yaptığımızın aynısını tekrarlarsak, desteğinizle yine bunları yaparız. Biz bunları yaparken tek başımıza yapmadık. Eğer siz bizlere bu vekaleti vermeseydiniz, bu ülkeyi yönetme hakkını vermeseydiniz, bizim bunları yapabilmemiz mümkün değil. O bakımdan biz beraber yürüdük, beraber başardık diyoruz. İnşallah bundan sonra da beraber yürüyüp, beraber başaracağız diyoruz. Ben her söylediğimiz hak, yüzünüz ak olsun ve yolunuz açık olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Yılmaz'a ziyaretinin anısına İl Başkanı Cengiz Tokmak tarafından Sinop'a özgü gemi maketi hediye edildi. Bakan Yılmaz, yine partisinin etkinliklerine katılmak üzere Boyabat ilçesine hareket etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz: 'Vereceğiniz Oylarla Türkiye Üzerine Oynanan Oyunu Bozacaksınız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement