Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Abd'deki Hakan Atilla Davası) Bu Davanın Fetö,... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Abd'deki Hakan Atilla Davası) Bu Davanın Fetö,...

04.01.2018 12:35

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(ABD'deki Hakan Atilla davası) Bu davanın FETÖ, CIA, FBI, ABD yargısının işbirliğiyle gerçekleştirdiği, siyasi bir dava olduğu çok net ortadadır.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(ABD'deki Hakan Atilla davası) Bu davanın FETÖ, CIA, FBI, ABD yargısının işbirliğiyle gerçekleştirdiği, siyasi bir dava olduğu çok net ortadadır. Bu dava, FETÖ'yle FBI, CIA ve ABD yargısının işbirliğinin somut bir ispatıdır. Suçüstü yakalanmışlardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: '(Abd'deki Hakan Atilla Davası) Bu Davanın Fetö,... - Son Dakika


Advertisement