Başbakan Yıldırım: "Darbecileri Derdest Edip Emniyete Teslim Eden Kahraman Vatandaşlarımızı Korumak... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Başbakan Yıldırım: "Darbecileri Derdest Edip Emniyete Teslim Eden Kahraman Vatandaşlarımızı Korumak...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Burdur 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yaptı.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Burdur 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yaptı. - 5 -

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım: "(696 sayılı KHK'nın 121'inci maddesi) O darbecilerin üzerine giden, tankların üzerine çıkan darbecileri derdest edip emniyete teslim eden kahraman vatandaşlarımızı korumak için kanun çıkardık. Buna kim itiraz ediyorsa, bizim için darbecilerden farkı yoktur, bu kadar açık söylüyorum."

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım: "(696 sayılı KHK'nin 121. maddesi) Hukuki düzenlemede hiçbir sorun yok, hiçbir belirsizlik yok, düzeltmeyi gerektirecek bir durum da yok. Ama mesele iş yapmak, vatandaşın sorununu çözmek değil, vatandaş üzerinden polemik oluşturmak, siyaset yapmak. Böylece akılları sıra vatandaş bir daha darbe işine hiç karışmasın, darbecilerin ekmeğine yağ sürülsün. 81 milyon vatandaşımızın hukukuna sonuna kadar sahip çıkacağız, yağma yok."

Kaynak: AA