Başbakan Yıldırım: "(Kemal Kılıçdaroğlu'na) 'Bir Öz Eleştiri Yap, Dersim'i, Dersim'de Yaşanan O... - Son Dakika
Politika

Başbakan Yıldırım: "(Kemal Kılıçdaroğlu'na) 'Bir Öz Eleştiri Yap, Dersim'i, Dersim'de Yaşanan O...

Başbakan Yıldırım: "(Kemal Kılıçdaroğlu'na) 'Bir öz eleştiri yap, Dersim'i, Dersim'de yaşanan o vahşeti tekrar bir öz eleştiriyle bu ülkenin gündemine getirelim' dediğimizde adını bile anmaktan korkuyor" -"Bu toprakların çocukları belki onu Kemal Kılıçdaroğlu diye tanımayanlar olabilir.

23.03.2017 14:56

Başbakan Yıldırım: "( Kemal Kılıçdaroğlu'na) 'Bir öz eleştiri yap, Dersim'i, Dersim'de yaşanan o vahşeti tekrar bir öz eleştiriyle bu ülkenin gündemine getirelim' dediğimizde adını bile anmaktan korkuyor"

-"Bu toprakların çocukları belki onu Kemal Kılıçdaroğlu diye tanımayanlar olabilir. Çünkü doğduğunda Kemal Karakurt'tu, daha sonra soyadını da değiştirdi"

-"Bu topraklarda bir daha kardeş kavgasına Dersim vahşetine o acılara izin vermeyeceğiz. Dersim'e bu acıları yaşatanları da tarih sorgulayacak. Türkiye'nin her köşesine bahar aynı heyecanı getirecek her yer çiçek açacak"

TUNCELİ - Başbakan Binali Yıldırım, Tunceli mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım: "(Kemal Kılıçdaroğlu\'na) \'Bir Öz Eleştiri Yap, Dersim\'i, Dersim\'de Yaşanan O...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yıldırım: '(Kemal Kılıçdaroğlu'na) 'Bir Öz Eleştiri Yap, Dersim'i, Dersim'de Yaşanan O... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement