Başkan Sandal'ın mahalle mesaisi aralıksız devam ediyor - Son Dakika
Politika

Başkan Sandal'ın mahalle mesaisi aralıksız devam ediyor

Başkan Sandal\'ın mahalle mesaisi aralıksız devam ediyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı'daki mahalle ziyaretlerine Körfez ve Alpaslan mahalleleri ile devam etti.

01.09.2021 12:39  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı'daki mahalle ziyaretlerine Körfez ve Alpaslan mahalleleri ile devam etti. Mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarının da yer aldığı programda Başkan Sandal sokakları gezdi, esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Körfez Mahallesi muhtarlık hizmet binasında Mahalle Muhtarı Erdal Er ile buluşan Başkan Sandal tamamlanan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Daha güzel bir Körfez Mahallesi için yeni projeleri hazırlamaya devam ettiklerini belirten Sandal, mahallede belediye hizmet alanları içerisindeki alanlarda çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarının başlamasıyla ilgili bürokratlarına talimat verdi. Başkan Sandal, "Körfez Mahallemizdeki sorunları ciddi oranda çözmüş bulunuyoruz. Daha önce yaptığımız doğru planlamalar neticesinde mahallemizin öncelikli ihtiyacı yol yapım çalışmalarını neredeyse bitirdik. Bazı güzergahlarda tamamlamamız gereken çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarımızı gündemimize almış bulunuyoruz. Mahallemizden talep olarak dile getirilen hayvan parkı, sosyal tesisler ve kavşak düzenlemesi gibi konuları da imkanlarımız doğrultusunda değerlendireceğiz. İlgili bürokrat arkadaşlarımız notlarını aldılar, en kısa sürede bu konudaki çalışmalarını da tamamlayacaklar. Ele ele verdikçe sorunlarımızı nasıl çözdüğümüzü bir kez daha görüyoruz" dedi. Mahalle Muhtarı Erdal Er, Başkan Serdar Sandal ve Bayraklı Belediyesinin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını, mahalledeki problemlerin tek tek çözüme kavuşmasından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Dünya Barış Anıtı Sosyal Tesisini de inceledi

Körfez Mahallesinin ardından Dünya Barış Anıtı Sosyal Tesisindeki çalışmaları inceleyen Başkan Sandal, "Sosyal tesisimiz içerisinde gerçekleştirdiğimiz düzenlemelerle, çok yakında vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın keyifle zaman geçirebilecekleri yepyeni bir mesire ve piknik alanına kavuşacağız. Kafeterya ve park alanlarındaki yenileme çalışmalarının da bitmesiyle Dünya Barış Anıtı Sosyal Tesisimiz tam kapasiteyle, yüksek standartlarda hizmet vermeye başlayacak" diye belirtti.

Alpaslan Mahallesinin sorunları adım adım çözülüyor

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Sandal'ın ikinci adresi Alpaslan Mahallesi oldu. Mahalle muhtarlığını ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle muhtarı Fahri Karatay ile birlikte sokakları dolaştı, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak muhtarlık hizmet binasının da içinde yer aldığı yeni park çalışmasını inceleyen Başkan Sandal çalışmaların tamamlanıp kısa zaman içerisinde parkın hizmete gireceğini belirtti. Esnaf görüşmeleriyle devam eden programda esnafın mahalle ile ilgili talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sandal, "Alpaslan Mahallemizdeki sıkıntılarımızı da adım adım çözüyoruz. Alpaslan'da ciddi mesafe kat ettik. Bazı sokaklarımızda küçük dokunuşlarla vatandaşlarımızın taleplerini de karşılamış olacağız" diye ifade etti.

"Gençlerle futbol oynadı"

Şehit Ümit Boz Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan düğün salonunun da kısa zamanda hizmete gireceği müjdesini veren Serdar Sandal, spor tesisindeki çocuk ve gençlerle bir süre sohbet edip futbol oynadı. Başkan Sandal, "Bayraklı'yı çocuk ve gençlik kenti yapacağız demiştik. Gençlerimizin daha sağlıklı koşullarda spor yapmaları için yatırım planlarımız içerisinde olan halı saha zeminini de yeniliyoruz" dedi. Ziyaret boyunca vatandaşların dilek ve taleplerini dinleyen Başkan Sandal, "Kentsel dönüşüm, belediye hizmetlerimiz ve sağlıklı bir kent planlaması için temel gündemimiz. Gerek bakanlık düzeyinde gerekse de büyükşehir bünyesinde temaslarımız ve çalışmalarımız devam ediyor. 24 mahallemizdeki çalışmalarımız ise eş zamanlı sürüyor. Muhtarlıklarımız ve büyükşehir belediyemizle kurduğumuz koordinasyon sayesinde temizlikten sokak iyileştirmelerine; yol yapım çalışmalarından yeni parklar ve sosyal tesislerin yapımına kadar birçok alanda hızlı sonuçlar alıyoruz. Bayraklı'daki değişim gün geçtikçe hissediliyor, daha çağdaş, daha yaşanılabilir bir Bayraklı hedefiyle tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu. Alpaslan Mahalle Muhtarı Fahri Karatay ise, "Yollarımız asfaltlandı, kilit parkelerimiz döşendi, muhtarlık binamız yenilendi, parkımız yenileniyor, kreş talebimiz de umarım gerçekleşecek. Serdar Başkanımdan mahallemize olan hizmetlerinden dolayı çok memnunuz, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Ziyareti sırasında esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan Başkan Sandal, programı boyunca gençlerle, çocuklarla ve esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Sandal'ın mahalle mesaisi aralıksız devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı
    12:26 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de polisin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan aramalarda, 1025 gram bonzai, 350,87 gram fubinica, 200,19 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda tutuklanan 12 kişi cezaevine gönderildi.

  • MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:18 MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor
    12:14 MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, sosyal medyada yer alan NATO görevi kapsamında İzmir Limanı'nı ziyaret eden Yunan gemisinin Türk bayrağı çekmemesine ilişkin, 'Mütekabiliyet esasları çerçevesinde bizim gemilerimiz de Yunanistan liman ziyareti gerçekleştirdiğinde Yunan bayrağı çekmiyor.' ifadesini kullandı. Bakanlık kaynakları, basın bilgilendirme toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

  • Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı
    12:13 Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde kentteki seçmen sayısı, sandık sayısı ve kolluk gücü hakkında bilgi verdi. Şahin, seçim güvenliği toplantısında, seçim takviminin işlediğini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti. Seçim yasaklarının devam ettiğini vurgulayan Şahin, güvenli bir seçim ortamı sağlamak için tedbirlerin sıkı bir şekilde alındığını ifade etti. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı'nın emirleri doğrultusunda ilave tedbirlerin alınabileceğini söyledi.

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:12 Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, Irak'ın kuzeyinden kaçan bir PKK'lı teröristin teslim olduğu ve Suriye'de istikrarın sağlanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle iftar programında buluştu
    12:10 Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle iftar programında buluştu

    Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi. Programda konuşan Vali Ünlü, Türk polisinin önemini vurgulayarak, görevlerini cesaret ve kararlılıkla yerine getirdiklerini belirtti.

  • MSB Kaynakları: Bakan Güler - ABD Temsilciler heyeti görüşmesi
    12:06 MSB Kaynakları: Bakan Güler - ABD Temsilciler heyeti görüşmesi

    MSB Kaynakları: "(Bakan Güler – ABD Temsilciler heyeti görüşmesi) Terörle mücadele ve ABD'nin PKK/YPG'ye sağladığı destek, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci gündeme gelecek.

  • CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız
    12:04 CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız

    Ellerindeki 11 büyükşehrin üstüne Bursa, Balıkesir, Manisa, Denizli ve Trabzon'u ekleyeceklerini ifade eden CHP lideri Özgür Özel, "Giresun'u Sinop'u kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" dedi.


Advertisement