AK Parti'li Sürekli, Dikili'deki altyapı sorunlarına dikkat çekti - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Sürekli, Dikili'deki altyapı sorunlarına dikkat çekti

AK Parti\'li Sürekli, Dikili\'deki altyapı sorunlarına dikkat çekti

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, önemli turizm potansiyeline sahip Dikili'de kanalizasyon, atık ve otopark sorununun ciddi boyutlara ulaştığını savundu.

20.02.2022 11:41  Güncelleme: 14:54

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, önemli turizm potansiyeline sahip Dikili'de kanalizasyon, atık ve otopark sorununun ciddi boyutlara ulaştığını savundu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dikili'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Sürekli, ilçe başkanlığında düzenlenen toplantının ardından esnafla bir araya geldi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Sürekli, tarihi ve doğasıyla önemli bir değer olan Dikili'de kanalizasyon, atık ve otopark sorununun ciddi boyutlara ulaştığını, ilçe merkezindeki plansız yol daraltma çalışmalarına trafiğin de eklenmesiyle vatandaşların mağduriyetlerinin arttığını ifade etti.

Belediye binası yapmak için ilçe otogarının yıkıldığını ama Dikili'de yeni hizmet binası ve otogar çalışmasının bulunmadığını belirten Sürekli, turizm potansiyeli ile yılın altı ayı dolup taşan bir ilçenin bunları hak etmediğini savundu.

İlçede merkezi idarenin yatırımlarını sürdürdüğünü belirten Sürekli, Dikili Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesiyle 3 bin 500 kişinin çalışabileceği bir bölge oluşturulduğuna işaret etti.

Sürekli, ilçede yapımı tamamlanan Madra Barajıyla 47 bin dönüm, Yahşibey Göleti ile 27 bin dönüm arazinin sulandığını, Çandarlı İçme Suyu Göleti ile 100 bin nüfusa yetecek içme suyu kapasitesinin oluşturulduğunu ifade ederek Geyikli Barajı projesinin de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin gündeminde olduğuna işaret etti.

Marina için ihale sürecinin devam ettiğini, bu yıl içinde yapımına başlanmasının hedeflendiğini de bildiren Sürekli, "TOKİ projesi CHP'li Dikili Belediyesi'nce engellenmeye çalışılsa da bizim halkın ihtiyaçları için aşamayacağımız engel yoktur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Sürekli, Dikili'deki altyapı sorunlarına dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement