Bayburt'ta Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün için veda gecesi düzenlendi - Son Dakika
Politika

Bayburt'ta Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün için veda gecesi düzenlendi

Bayburt\'ta Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün için veda gecesi düzenlendi

Bayburt Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen veda gecesine Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün için çeşitli hediyeler takdim edildi. Vali Eldivan, Yüksel ve Yenigün'e yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

29.08.2023 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta, Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün için veda gecesi düzenlendi.

Cumhurbaşkanı imzasıyla geçen hafta Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri atamaları kapsamında görev yerleri değişen Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ile Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün için veda gecesi düzenlendi.

Bayburt Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Milletvekili Prof.Dr. Orhan Ateş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Yüksel ve Yenigün'e yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Vali Eldivan, "Vali yardımcımız Göksel beye ve Aydıntepe kaymakamımız Kerem beye görevleri boyunca yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Kendilerine bundan sonraki yaşantılarında başarı temenni ediyorum" dedi.

Program, Vali Eldivan'ın Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün'e hizmetleri anısına çeşitli hediyeler takdim etmesiyle sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bayburt'ta Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve Kaymakam Kerem Yenigün için veda gecesi düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement