BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması - Son Dakika
Politika

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, "Milletimiz için, Türkiye için bu anayasa değişikliği teklifini darbe anayasasından kurtarmanın bir yolu olarak görüyoruz.

22.03.2017 09:37

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, "Milletimiz için, Türkiye için bu anayasa değişikliği teklifini darbe anayasasından kurtarmanın bir yolu olarak görüyoruz." dedi.

Partisinin il başkanı İhsan Kaya ile Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Karabulut, yaptığı açıklamada, 16 Nisan'da yapılacak referandumda parti içerisinde yapılan istişarelerin ardından "evet" kararı aldıklarını anımsattı.

Türkiye'nin darbe anayasasıyla oluşturulan bir sistemle yönetilmesinin bu kararda etkili olduğuna dikkati çeken Karabulut, "Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğumuz günden bu yana bu darbe anayasasıyla oluşturulan bu antidemokratik sisteme karşı olduğumuzu ve mutlaka bu sistemin değişmesi gerektiğini ifade ettik. Dolayısıyla önümüzde böyle bir fırsat var. Büyük Birlik Partisi olarak milletimiz için, Türkiye için bu anayasa değişikliği teklifini darbe anayasasından kurtarmanın bir yolu olarak görüyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabulut Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement