BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması
29.06.2013 15:57

"Ülkemiz bir aydır hem suni gündemlerle hem de içeriden ve dışarıdan ülke düşmanlarının oluşturduğu gündem maddeleriyle meşgul ediliyor"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,  "Ülkemiz bir aydır hem suni gündemlerle hem de içeriden ve dışarıdan ülke düşmanlarının oluşturduğu gündem maddeleriyle meşgul ediliyor" dedi.

Destici, parti genel merkezinde düzenlenen MKYK toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, başta Gezi Parkı odaklı gelişmeler olmak üzere ülke gündemiyle yakından ilgilendiklerini söyledi.

"Ülkemiz bir aydır hem suni gündemlerle hem de içeriden ve dışarıdan ülke düşmanlarının oluşturduğu gündem maddeleriyle meşgul ediliyor" diyen Destici, Gezi Parkı odaklı olayların ilk gününden beri yaşananları, provokatif eylemleri, sosyal medya nasıl kullanıldığını ve polisin tavırını içeren bir rapor hazırladıklarını bildirdi.

Siyasi partilere devlet yardımı konusuna da değinen Destici, bütün partilerin Hazine'den adil şekilde pay alması gerektiğini dile getirdi. Parti olarak 2002'den beri Hazine yardımı almadıklarını ifade eden Destici, partililerin özverili çalışmaları ve katkılarıyla bu işi sürdürdüklerini dile getirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması - Son Dakika


Advertisement