Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık - - Son Dakika
Politika

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık -

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık -

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Devletin sırlarını dışarıya kaçıranlar vatan hainidir.

16.03.2014 01:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Devletin sırlarını dışarıya kaçıranlar vatan hainidir. Bu ülke vatan hainlerini gördü ama hiçbirini cezasız bırakmadı. Bu ülke Yeniçeri Ocağı'nı kapatmış bir ülkedir. Gerektiği zaman içindeki haini temizlemesini bilir ama bunu yaparken bu işlerle alakası olmayan samimi kardeşlerimize de asla dokunmayız" dedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Aksaray'da, Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın kızı Betül'ün nikah merasimine katılan Işık, daha sonra Ortaköy ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret etti.

Işık, burada yaptığı konuşmada, 15 gün sonra mührün insanların elinde olacağını, verecekleri oylarla birilerine kırmızı kart göstereceklerini söyledi.

Birilerinin milli irade hırsızlığı yapmaya çalıştığını vurgulayan Işık, "Milletten sandıkta alamadığı yetkiyi kumpaslar kurarak, montaj kasetler üreterek, siyaset ahlakından dışarı çıkarak, gizli kameralarla, şunlarla bunlarla elde etmeye çalışıyorlar. Biz bir tek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başkanlık kürsüsünün arkasında yazan 'Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir' sözüne inanırız. Bu milletin dışında, hakimiyeti kullanacak hiçbir güç tanımıyoruz, tanımayacağız" ifadelerini kullandı.

Işık, Ortaköy'den kalkmış, dünyanın öbür ucuna gitmiş öğretmenlik yapanların, kardeşleri olduğunu, paralel yapı dedikleri zaman onları kastetmediklerini dile getirdi.

Paralel yapı denilince bu insanların emeklerini küresel güç odaklarına ciro eden bir çeteden bahsettiklerini ifade eden Işık, şöyle konuştu:

"Paralel yapı dediğimiz o çetedir. O çeteyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Niye mücadele edeceğiz? Devletin sırlarını dışarıya kaçıranlar vatan hainidir. Bu ülke vatan hainlerini gördü ama hiçbirini cezasız bırakmadı. Bu ülke Yeniçeri Ocağı'nı kapatmış bir ülkedir. Gerektiği zaman içindeki haini temizlemesini bilir ama bunu yaparken bu işlerle alakası olmayan samimi kardeşlerimize de asla dokunmayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement