Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Yalova'da - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Yalova'da

26.06.2016 14:49

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti üyesi ve eski DP Yalova İl Başkanı Mesut Cesur'un annesinin cenaze törenine katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti üyesi ve eski DP Yalova İl Başkanı Mesut Cesur'un annesinin cenaze törenine katıldı.

Mesut Cesur'un, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 83 yaşında vefat eden annesi Muzaffer Cesur'un cenazesi, helallik alınması amacıyla Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Soylu ve beraberindekiler, burada Mesut Cesur ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Daha sonra Muzaffer Cesur'un naaşı, aynı mahalledeki Gaziosmanpaşa Mahallesi'ne götürüldü.

Camide öğle vakti kılınan cenaze namazına, Muzaffer Cesur'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bakan Soylu, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze, daha sonra Yalova Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Yalova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement