Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu: "İlaç Krizinde Protokol Sağlandı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu: "İlaç Krizinde Protokol Sağlandı"

01.04.2016 01:09

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında yürütülen ilaç alım protokolü görüşmelerinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da girişimleriyle mutabakata varıldığını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında yürütülen ilaç alım protokolü görüşmelerinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da girişimleriyle mutabakata varıldığını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlık binasında basın toplantısı düzenledi. Soylu, kamu ile eczacılar arasında mutabakat sağlandığını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu: 'İlaç Krizinde Protokol Sağlandı' - Son Dakika


Advertisement