CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş Açıklaması

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş Açıklaması

"Sadece CHP'lilerin değil, tüm Ankaralılar'ın herkesin her kesimin belediye başkanı olacağım"

07.01.2014 12:30

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçimleri kazanması durumunda sadece CHP'lilerin değil, tüm Ankaralılar'ın belediye başkanı olacağını söyledi.

Yavaş, CHP İl Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, partinin Ankara il yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

Seçim kampanyasını il yönetimi ile yürüteceklerini belirten Yavaş, çalışmalara ise yakın zamanda başlayacaklarını açıkladı.

"Ankaralı önce kendine, sonra kentine küsmüştür" görüşünü savunan Yavaş, kentte yaşayanların karar alma sürecine katılamadığını ileri sürdü.

Bir belediye başkanının tüm kenti kucaklaması ve herkesin belediye başkanı olması gerektiğinin altını çizen Yavaş, "Seçilmem durumunda sadece CHP'lilerin değil, tüm Ankaralılar'ın herkesin her kesimin belediye başkanı olacağım. Öyle bir yönetim olacak ki Ankaralılar burada yaşamaktan gurur duyacak. Ben seçimi alacağımıza söz veriyorum" değerlendirmesinde bulundu.

CHP İl Başkanı Zeki Alçın da partinin Ankara adayının belirlenmesi sürecinde, tüm örgütle titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Alçın, Türkiye'nin kalbi olarak tanımladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'nin bu sefer mutlaka kazanması gerektiğini ve bu anlayışla yola çıktıklarını anlatırken, "Zaman zaman partimizle ilgili farklı bilgiler yayılmaya çalışılmıştır. CHP başından bugüne kadar, herşeyiyle bilinçli bir çalışma yürütmüş ve seçimi kazanabileceğine inandığımız adayla kamuoyunun karşısına çıkmıştır" dedi.

-"Örgütümüzde memnuniyetle karşılanmıştır"

Yavaş'ın, genel merkezin geniş araştırmaları sonucu, örgütle paylaşılarak, kamuoyunun önüne çıkarılan başkan adayı olduğunun altını çizen Alçın, şunları söyledi:

"Kendisi açıklandığı günden itibaren örgütümüzde memnuniyetle karşılanmıştır. CHP'nin bütün kademelerinde ve sokakta yaptığımız tespitleri ortaya koyarsak, CHP Ankara Büyükşehiri alabilecek noktaya taşınmıştır. Son kamuoyu yoklamaları göstermektedir ki CHP adayı, bütün adayların önüne geçmiştir. CHP 90 yılldır, Türkiye'nin temel ilkelerinden hiç bir zaman ödün vermemiştir. CHP bu özellikleriyle bu halkın sorunlarını çözme noktasında Ankara'nın sarsılan imajını düzeltme noktasında en iddialı partidir. Sayın Yavaş ile bu seçimlerin galibi olacağımızı biliyoruz, bu inançla en iddialı çalışmaları yaparak sonuca ulaşacağız."

Alçın, bir kaç gün içerisinde Ankara seçim koordinasyon merkezini açacaklarını da bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement