CHP, Atatürk'ü ölümünün 85. yılında anma videosu paylaştı - Son Dakika
Politika

CHP, Atatürk'ü ölümünün 85. yılında anma videosu paylaştı

CHP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla andı. Paylaşımda, 'Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.' Ülkemizin kurucusu ve ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında özlemle ve saygıyla anıyoruz' açıklaması yapıldı. Videoda, Atatürk'ün vefatının ardından yayınlanan radyo anonsları ve Atatürk'ün cenazesinden görüntüler yer aldı.

09.11.2023 22:06

CHP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla andı. Paylaşımda, "'Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.' Ülkemizin kurucusu ve ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında özlemle ve saygıyla anıyoruz" açıklaması yapıldı.

CHP, resmi Twitter (X) hesabından yapılan paylaşımla Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında andı. "'Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.' Ülkemizin kurucusu ve ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında özlemle ve saygıyla anıyoruz" notuyla paylaşılan videoda; Atatürk'ün vefatının ardından yayınlanan radyo anonsları ve Atatürk'ün cenazesinden görüntüler yer aldı.

CHP, Atatürk\'ü ölümünün 85. yılında anma videosu paylaştı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP, Atatürk'ü ölümünün 85. yılında anma videosu paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement