CHP'de Kılıçdaroğlu'nun Fotoğrafı İndirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP'de Kılıçdaroğlu'nun Fotoğrafı İndirildi

CHP\'de Kılıçdaroğlu\'nun Fotoğrafı İndirildi
20.05.2026 22:51

CHP Akçakoca İlçe Başkanı, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını indirerek parti politikalarına tepki gösterdi.

CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, parti binasında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırarak, Kılıçdaroğlu'nun partiyi yanlış yola sürüklediğini ve AK Parti'ye hizmet ettiğini öne sürdü.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı.

"MUTLAK BUTLAN GELİRSE RESMİNİZİ ASACAK YÖNETİMİ BULURSUNUZ"

İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca'da değil Türkiye'nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu tavırları açıkça AK Parti'nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti'nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz" diyerek Kılıçdaroğu'nun fotoğrafını duvardan indirdi. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'de Kılıçdaroğlu'nun Fotoğrafı İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement