CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın'ın Evindeki Hırsızlık - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın'ın Evindeki Hırsızlık

Günaydın: "İçişleri Bakanı'nın böyle bir telefon açmasını memnuniyetle karşılıyorum. Umarım soruşturma bu ciddiyette devam eder"

14.08.2013 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, evindeki hırsızlık olayının ardından kendisini telefonla arayıp olayı aydınlatacaklarını söylediğini belirterek, "İçişleri Bakanı'nın böyle bir telefon açmasını memnuniyetle karşılıyorum. Umarım soruşturma bu ciddiyette devam eder" dedi.

Günaydın, partisinin Çanakkale İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, evine hırsız girmesinin, basit bir hırsızlık vakası olmadığını savundu.

Kendisinin, kişisel bir meseleyi çok büyüten ya da olmayan bir şeyden farklı sonuç çıkarmaya çalışan siyasetçi profiline sahip olmadığını dile getiren Günaydın, şunları söyledi:

"Hırsızlık olayından bir saat sonra İçişleri Bakanı beni aradı ve bütün birimleri devreye sokacaklarını, olayı aydınlatacaklarını söyledi. İçişleri Bakanı'nın böyle bir telefon açmasını memnuniyetle karşılıyorum. Umarım soruşturma bu ciddiyette devam eder. Hırsızlık olayıyla ilgili şu gün itibarıyla herhangi bir somut gelişme yaşanmadı. Olan somut gelişmeyi söyleyeyim, evimizdeki kapımızı değiştirdik. Şimdi güvenilir, böcek araması yapan şirket arıyoruz." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın'ın Evindeki Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement