CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ele geçirdiğiniz yargıyı, yeniden bağımsız kılmak için çıktım yola. #AdaletYürüyüşü, herkes için adalet isteyenlerin yürüyüşüdür.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ele geçirdiğiniz yargıyı, yeniden bağımsız kılmak için çıktım yola. #AdaletYürüyüşü, herkes için adalet isteyenlerin yürüyüşüdür." değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Ele geçirdiğiniz yargıyı, yeniden bağımsız kılmak için çıktım yola. #AdaletYürüyüşü, herkes için adalet isteyenlerin yürüyüşüdür." ifadelerine yer verdi.

"Adalet yürüyerek gelmez." şeklinde açıklamalarda bulunulduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Adalet haksızlık karşısında tepkisiz kalarak, güçlüye boyun eğerek ya da susarak hiç gelmez." görüşünü savundu.

Kaynak: AA