CHP Grup Başkanvekili İnce: "Kılıçdaroğlu'nun Ses Kayıtları Olsa Halk Bizi Taşlar" - Son Dakika
Politika

CHP Grup Başkanvekili İnce: "Kılıçdaroğlu'nun Ses Kayıtları Olsa Halk Bizi Taşlar"

CHP Grup Başkanvekili İnce: "Kılıçdaroğlu\'nun Ses Kayıtları Olsa Halk Bizi Taşlar"

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin 'İktidara Yürüyüş Merkezi'nin açılışını yapmak üzere Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesini ziyaret etti.

11.03.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin 'İktidara Yürüyüş Merkezi'nin açılışını yapmak üzere Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesini ziyaret etti. İnce açılışta yaptığı konuşmada, "Kılıçdaroğlu'nun ses kayıtları olsa halk bizi taşlar" dedi. İnce, AK Parti'nin seçim üzeri dağıttığı kumanyaları vatandaşların almalarını ama oylarını AK Parti'ye atmamalarını istedi.

Programda partililere hitap eden İnce, "CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları internette gezseydi bu millet bize burada seçim bürosu açtırmaz ve Cuma namazı çıkışı CHP seçim bürolarını taşlardılar. Başbakan Erdoğan, başımız dik geziyoruz diyor. Doğru, çünkü boğazına kadar pisliğe batmışsın mecburen başını dik tutuyorsun. AK Parti çaldıkları 100 liranın 10 lirasıyla da gıda paketi yapıyorlar sonra da size dağıtıyorlar. Size dağıtılan kumanyaları alın afiyetle yiyin ama sandığa gittiğinizde oyunuzu AKP'ye vermeyin. Kömür dağıtıyorlar kömürü de alın yakın yemeği de alın yiyin. Ama oyunuzu AKP'ye vermeyin. AKP'nin seçim şarkıları bile çalıntı. Dombıra'yı bile çalmışlar. Sandığa sahip çıkın oyları çaldırmayın" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Grup Başkanvekili İnce: 'Kılıçdaroğlu'nun Ses Kayıtları Olsa Halk Bizi Taşlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement