CHP'li Eren Erdem: Erdoğan'ın Sözlerinin Altına İmzamı Atıyorum - Son Dakika
Politika

CHP'li Eren Erdem: Erdoğan'ın Sözlerinin Altına İmzamı Atıyorum

CHP'li Erdem, Ankara'daki saldırının yankıları sürerken, Erdoğan'ın Charlie Hebdo saldırısı sonrası sözlerini hatırlattı ve ekledi: Açıklamalarının tamamen arkasındayım.

18.02.2016 13:51  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin hükümeti suçlayarak, "Birileri çıkıp 'zafiyet loktur' gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar" dedi.

"PYD'NİN SIZMA YAPTIĞI RAPORDA"

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında istihbarat raporu olduğunu söylediği bir belge gösteren CHP'li Eren Erdem, "Raporda 'DAEŞ terör örgütü Türkiye'de askeri bölgelere yönelik saldırı hesabı içindedir.' PYD'ye ait terör unsurlarının da böyle bir saldırı adına sızma yaptığı raporda vurgulanmış. Tarihi 20 Ocak 2016" dedi.

"KİMSEYİ KANDIRMASINLAR"

Raporda PYD mensuplarının sızma girişiminde olacaklarının yazdığını kaydeden Erdem, "20 Ocak tarihli, aradan 17 gün geçiyor Ankara'da Genelkurmay'a birkaç metre, Meclis'e 5 dakika mesafede patlama gerçekleşiyor. Bu raporu yayınlayan ve bu rapor üzerinden askerlerimizi ikaz eden istihbarat, PYD'nin askeri birliklere yönelik saldırı yapacağını söyleyen istihbarat neden bir tedbir almamıştır. Birileri çıkıp 'zafiyet loktur' gibi laflar kullanacaklar. Kimseyi kandırmasınlar. İstihbarat teşkilatları muhalefet partilerini dinlemekten, muhalefeti gözetlemekten bu ülkeyi korumaya fırsat bulamıyor. Saldırı gerçekleşiyor, önce Twitter engelleniyor. Twitter'ı engelleyeceğine terörü engelle" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Charlie Hebdo saldırısı sonrası "Siz bu insanları niye takip etmediniz, sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu?" dediğini iddia eden ve konuşmasını dinleten Erdem, "Sayın Cumhurbaşkanının bu sözlerinin tamamen arkasındayım ve imzamı atıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerinin altına bu kadar içtenlikle imza atacağımı tahmin etmiyordum" şeklinde konuştu.

CHP\'li Eren Erdem: Erdoğan\'ın Sözlerinin Altına İmzamı Atıyorum
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Eren Erdem: Erdoğan'ın Sözlerinin Altına İmzamı Atıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • yibo: SENİ BİR YAKALASAM, DÜNYALAR BENİM OLUR.... 0 0 Yanıtla
  • ceco : atatürk bilseydi chp yi hiç kurmazdi partiye bak kimlere kaldı 0 0 Yanıtla
  • yibo: TÜRKİYE terörden kurtulmak istiyorsa önce İngiliz partisi CHP den sonrada ermeni partisi HDP den acilen kurtulmasi gerekiyor..TÜRKİYEDE bütün kötülüklerin ANASI bu iki partidir.... 0 0 Yanıtla
  • 07: isiniz gucunuz muhalefet bi birlik olun yahu birlikkkkkkkkk 0 0 Yanıtla
  • metin: embesil herif 0 0 Yanıtla
  • Diyarbakırlı zaza21: BİDE HERKES AKP GİTSİN BUNLAR GELSİN BU ZİHNİYETMİ YÖNETECEK ÜLKEYİ 0 0 Yanıtla
  • VANLI: bende senin vatan hayini oldugunun arkasindayim 0 0 Yanıtla
  • Türkiye: Sen ve partin olmasa bu ülkede terör biter. Ülke yasa boğulmuş sen nema peşindesin. Pis vatan haini. 0 0 Yanıtla
  • ankara: onurlu duramadin onursuz kortunmu 0 0 Yanıtla
  • coco: chp sanirsam eski chp li diyebilirim böyle toy adamlar oldukça bu suratlar değişmedikçe sonuçta hep aynı olacak tabiikisi de 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement