CHP'li Antmen: "Teröristi belediyelerimizde değil, sınırlarda arayın" - Son Dakika
Politika

CHP'li Antmen: "Teröristi belediyelerimizde değil, sınırlarda arayın"

CHP\'li Antmen: "Teröristi belediyelerimizde değil, sınırlarda arayın"

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, teröristin CHP'li belediyelerde değil, sınırlarda aranması gerektiğini söyledi.

01.12.2022 12:03  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, teröristin CHP'li belediyelerde değil, sınırlarda aranması gerektiğini söyledi.

Antmen, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın, Mersin Büyükşehir Belediyesinde teröristlerin işe alındığı yönünde iddialarda bulunduğunu anımsattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesini terör ve terörizm ile irtibatlandırmaya çalışmanın hiç kimsenin haddine olmadığını ifade eden Antmen, "Bu açıkça bir yalandır, iftiradır, kumpastır. Mersin'in barışına, huzuruna yapılan bir saldırıdır. İstedikleri kadar çamur atsınlar bu konuda, belediyelerimizde bunun izi kalmayacaktır. Çünkü atılan iftiralar mesnetsizdir." dedi.

Mersin'in, 2 milyon vatandaşın birlikte yaşama kültürünü içselleştiren bir kent olduğunu dile getiren Antmen, bu huzuru kaçırmak isteyenlerin seçimlerde halktan gereken cevabı alacağını belirtti.

Antmen, ortaya atılan iddialarla Mersin Büyükşehir Belediyesine kumpas kurulduğunu öne sürerek, "CHP'yi utanmadan, sıkılmadan terörle yan yana getirmeye çalışmak dünyanın en büyük alçaklığıdır. CHP'de Kuvayımilliye'yi, antiemperyalizmi, ülke sevgisini, vatana bağlılığı bulursunuz ancak asla terörist bulamazsınız. Teröristi belediyelerimizde değil, sınırlarda arayın." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li Antmen: 'Teröristi belediyelerimizde değil, sınırlarda arayın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement