CHP'li Güven'den Sakatlar Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Politika

CHP'li Güven'den Sakatlar Derneği'ne Ziyaret

CHP\'li Güven\'den Sakatlar Derneği\'ne Ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Prof.Dr.Hülya Güven, Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, üyelerin sorunlarını dinledi.

04.04.2013 17:14

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, üyelerin sorunlarını dinledi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hülya Güven, engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Güven, "Engelliler üst kurulumuz ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, engellilerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sorunları çözmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Türkiye'nin nüfusunun yüzde 13'ü engelli ve bunların sorunları var. Engellilerin sorunlarına yönelik genel merkezimizde ofis açtık. Türkiye'deki engellilerin sorunlarını ortaya çıkartmak, Meclis'te de onların sesi olmak gibi bir görev üstlendik. Biz sorunları yerinde tespit ederek hayata geçirmek için uğraşıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz ise çalışmalarda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Güven'den Sakatlar Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement