CHP'li Halıcı, Projeleri Değerlendirilmedi Diye İstifa etti - Son Dakika
Politika

CHP'li Halıcı, Projeleri Değerlendirilmedi Diye İstifa etti

CHP\'li Halıcı, Projeleri Değerlendirilmedi Diye İstifa etti

CHP Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı, "Sunduğum hiçbir proje hayata geçirilmedi." diyerek genel başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.

24.10.2013 10:58  Güncelleme: 11:02

CHP'de dün sürpriz bir istifa yaşandı. CHP Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Halıcı, beklenmedik istifasıyla ilgili yaptığı bir cümlelik açıklamada, "23 Ekim 2013 tarihi itibarıyla CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

"SUNDUĞUM HİÇBİR PROJE HAYATA GEÇİRİLMEDİ"

CHP'ye yakınlığıyla bilinin Gerçek Gündem.com'un edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Halıcı, istifa sinyalini dünkü MYK'da verdi. Halıcı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na dönerek, "Size sunduğum hiçbir proje hayata geçirilmedi. Benim ilgi alanımda olan konulara diğer genel başkan yardımcıları da müdahale ediyor. Başka kişiler tarafından getirilen projeler uygulanıyor benim projelerim ise askıda bekliyor'' dedi.

"CİDDİYE ALINMIYORUZ" SERZENİŞİ

Halıcı, "Uygulamak istediğimiz projeler ciddiye alınmıyor'' serzenişinde de bulundu.

İSTİFASINI SUNARAK PARTİ BİNASINDAN AYRILDI

Bu sırada CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in gülmesi üzerine, Halıcı sözlerini yarıda kesti ve "Söyleyecek bir şeyim yok'' dedi. Halıcı, toplantının ardından istifasını sunarak parti binasından ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika CHP'li Halıcı, Projeleri Değerlendirilmedi Diye İstifa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement