CHP'li İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Halka Seslendi - Son Dakika
Politika

CHP'li İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Halka Seslendi

CHP\'li İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Halka Seslendi

Yalova Belediye Başkanı seçilen CHP'li Vefa Salman, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile birlikte halka seslendi.

02.06.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı seçilen CHP'li Vefa Salman, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile birlikte halka seslendi. İnce, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, "Sözünüzü tutun" diye çağrı yaptı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Bu Yalovalıların başarısıdır" dedi.

Tezahüratlar altında toplantının yapılacağı yere gelen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, halkı selamladı. İnce, seçim döneminde Yalova'ya yatırım sözü veren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye seslenerek, "Bu seçim sürecinde Yalova'da sözler verdiler. Bursa Büyükşehir Belediyesi pazarın üstünü kapatacaktı. Hem kendisi, hem de başbakan söz verdi. Benim görevim verilen sözlerin takibini yapmaktır. Şimdi sesleniyorum. Siz yalancı değilseniz eğer, gelin o pazarın üstünü kapatın. Eğer Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı kapatmazsa ben CHP'li belde belediyelerine kapattıracağım. Yine Sağlık Bakanı Yalova'ya 400 yataklı hastane temeli atacaktı. Sen yalancı değilsen gel o hastanenin temelini at. Muharrem İnce'nin diline düşme. Ey Melih Gökçek, seçim iptal olunca Yalova'ya çadır kuracağım dedin. Mahmudiye'ye gitmiş, orada CHP farkla almış. Keşke Yalova'ya da gelseydi. Ona Yalova'ya gitme, oy kaybederiz demişler. Ama söz verdi, Yalova'ya park yapacaktı. Çadırı kuramadın, parkları kur. Eğer 10 park kurarsan o parklardan birisine senin ismini verdireceğiz" dedi.

Ak Parti'nin seçime itiraz edeceği konusunda da açıklama yapan İnce, "AKP yeniden itiraz edecek mi. Mızıkçılık yapmayın. Biz sizi yenmeye bıktık. Siz yenilmeye bıkmadınız. Kendinizi rezil etmeyin. Vefa başkanı kutlayın, biz de gelip sizin çayınızı içelim. Gerginlikleri bitirelim. Şimdi hizmet zamanı diyelim" diye konuştu.

Vefa Salman ise, başarının mimarının Yalova halkı olduğunu söyledi. Salman, "Ben Yalova'da elde edilen başarının tepesindeki timsal oldum. Ama asıl başarı Yalova'nın başarısı ve sizlerin başarısıdır. Bu süreçte ne söz verdiysem tek tek tuttum. Ne dedim? Hem Yalova'yı, hem de AKP'yi Yakup Koçal'dan kurtaracağım dedim. Bir yetmedi, bir daha kurtardım. Bir daha yapsınlar, bir daha kurtarırım" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, daha sonra şehir turu yapıp halkı selamladı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Halka Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement