CHP'li Matkap, Atakum'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

CHP'li Matkap, Atakum'u Ziyaret Etti

CHP\'li Matkap, Atakum\'u Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı makamında ziyaret etti.

01.04.2013 13:33  Güncelleme: 13:48

Çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap'ın yanı sıra, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Atakum ilçesindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Atakum ilçesiyle ilgili vizyonumuzu turizm, eğitim ve sağlık olarak koyduk. Eğitim alanında bölgemizde çok yüksek okullaşma oranı var. Kentleşmenin yanı sıra kentlileşmeye yönelik çalışmalarımız sürmekte. Atakum'u, Türkiye'nin önde gelen ilçelerinden biri haline getirdik. Atakum'u merak etmeyin. Atakum, CHP'nin yerel yönetimdeki başarısının devamı olarak görebilirsiniz. Biz hizmet bayrağımızı burcumuza diktik. Asla o çıtayı asla aşağıya düşürmeyeceğiz. Halkla bütünleşme noktasında başarılı çalışmalar yapmaktayız. Atakum gelecekte örnek alınacak bir yer olsun istiyoruz ve bu iddia ile de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Sosyal demokrat belediyeciliğin en temel özelliğinin insana öncelik verilmesi olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, "Atakum ilçemiz sosyal demokrat yerel belediyecilik anlayışının en iyi örneklerindendir. Başkanımız ve yöneticilerimiz Atakum'u çağdaş kentler adına önemli bir örnek olarak her geçen gün geliştiriyorlar. CHP kadroları çok zengin ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da onların arasında. Her geçen gün önemli projelere imza atıyorlar. Çöplük gibi bir yerden aldığı Çakırlar Orman Korusu'nu çok güzel bir hale getirmiştir. Bundan dolayı çok gurur duydum ve mutlu oldum. Metin Burma'ya partili partisiz Atakum ilçesinde yaşayan tüm yurttaşlarla kaynaşmış ve herkes ona sevgi ve saygı ile yaklaşıyor. Aralarındaki diyalog çok hoşuma gitti. Buradaki çalışmalar önümüzdeki yerel seçimlerde diğer ilçelerde de örnek gösterebileceğimiz, övünülecek çalışmalar olacak. Samsun'un her tarafına CHP bayrağı yakışır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Matkap, Atakum'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement