Çukurova Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Politika

Çukurova Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu

Çukurova Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesindeki Hasan Balıkçı Parkı içerisindeki emekli dinlenme evinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Çetin, sorunların çözümü için daire müdürlerine talimat verdi.

01.12.2023 09:51

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi'ndeki Hasan Balıkçı Parkı içerisinde yer alan Emekli Dinlenme Evi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümüyle ilgili yanında bulunan daire müdürlerine talimat veren Başkan Çetin, sorunların zaman geçirilmeden çözülmesini istedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye tesislerindeki ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Soner Çetin, Yurt Mahallesindeki Hasan Balıkçı Parkı içerisinde yer alan Emekli Dinlenme Evi'ni ziyaret ederek, burada vatandaşlarla buluştu ve sorunlarını dinledi. Emekli vatandaşlar, emekli dinlenme evindeki hizmetlerden çok memnun olduklarını ve personelin kendilerine çok iyi davrandığını vurguladılar.

Vatandaşlar yol, altyapı, temizlik, parkların durumu, ulaşım gibi Çukurova Belediyesi'nin yetki ve sorumluluk alanına giren ya da girmeyen her türlü konuda Başkan Soner Çetin'e isteklerini ilettiler. Başkan Soner Çetin de Çukurova Belediyesi'nin yetki ve sorumluğunda olan konulardaki sorunların hemen çözümü için yanında bulunan daire müdürlerine talimat verdi. Çukurova Belediyesi yetki ve sorumluluğu dışında olan konularla ilgili de görüşmeler yapacağını söyledi.

Başkan Çetin, beldenin temiz tutulması için tüm sorumluluğun belediye personeline bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak, bu konuda vatandaşların da duyarlı ve titiz davranmasını istedi. Kamu malının korunmasında herkesin dikkatli ve korumacı olması gerektiğini kaydeden Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi olarak tüm hizmetleri eksiksiz yapma gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çukurova Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement