Erdoğan: Fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek - Son Dakika
Politika

Erdoğan: Fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'da "Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması"nda konuştu. Erdoğan, fahiş fiyatla mücadelede kararlılık mesajı vererek "Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir." dedi.

03.03.2024 18:55  Güncelleme: 19:18

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki temasları sırasında "Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması"nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada "Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir."ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Çok kritik bir psikolojik eşiği daha aşmayı başardık. Enflasyon tüm dünya gibi bizim de başımızı ağrıtan bir husustur. Büyüme rakamlarında AB'nin ilk sırasında yer aldık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek

ERDOĞAN'DAN FAHİŞ FİYATLA MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI

Yıl sonuna doğru uyguladığımız politikaların sonuçlarını olumlu olarak hissetmeye başlayacağız. Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir.

"GEREKLİ ADIMLARI ATIYORUZ"

Fiyat istikrarı ve anti enflasyonist yaklaşımdan taviz vermeden büyüme odaklı ekonomi programımız doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz, atacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek

"ÜLKEMİZ ALTIN DEĞERİNDE BİR 5 YIL DAHA KAZANDI"

14-28 Mayıs seçimleriyle ülkemizi hedef alan senaryoları yırtıp attık. Afetlere hazırlığımızı süratle tamamlamalıyız. Ülkemiz altın değerinde bir 5 yıl daha kazanmıştır, bunu en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız."

Erdoğan: Fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Erdoğan: Fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • Gerginyo : Hikaye anlatıyor her yıl daha iyi olacak diyor daha beter oluyor 520 9 Yanıtla
  • Hasan Balta: Hep aynı hikayeler… 1400 yıldır Orucun neyi bozduğunu anlatamadığımız millete Ekonominin kötü olduğunu anlatmak gerçekten zor… Ve bunu yapanda 22 Yıldır TEK BAŞINA İKTİDAR OLAN ve bu yetmezmiş gibi TEK ADAM OLUP “ VER YETKİYİ GÖR ETKİYİ “ diyen kişinin anlatımları… Hep aynı hep aynı ama anlayan yok… sadece yandaşları cebini dolduruyor. Dolduramıyanında Vergilerini siliyor… yine aynı 446 7 Yanıtla
    Can Vatan: Olan Fakir Fukaraya Emekliye Oldu Maaşlar iyice eridi Gıdasızlıkdan Yüreyemez Duruma Gelindi Herşey Çok Pahalı 83 2
  • ramazan yazar: Fahiş fiyatı yapılan akaryakıt zamları memur vs zamları kurlar tetikliyor sebep oluyor..sanki fahiş fiyatı başkası yapıyor.. millet yemiyor bu boş yalan dolani 385 9 Yanıtla
  • osman şahin: 10 bin maaş bağlayıp açlığa yokluğa sefalete mahkum etiğiniz emekli ne olaca 377 10 Yanıtla
  • Ercan Karatas: Hep aynı terhane 352 5 Yanıtla
  • Murat denizli: bu kadar kişi tepkili ya bu oyları kim verıyor acaba:)) 333 6 Yanıtla
  • ŞOK MAN: Daha vahimi inananlar var hala 318 7 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Problemin sorumlusu olanlar, problemin çözümü olamazlar. 311 4 Yanıtla
    Burak Aslantaş: Çok doğru 43 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement