Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekose desenli ceketleri Alman gazetesine haber oldu - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekose desenli ceketleri Alman gazetesine haber oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekose desenli ceketleri Alman Die Welt gazetesine haber oldu. Gazetede yayımlanan "Erdoğan'ın kazanan ceketi moda dünyasını nasıl etkiliyor?" başlıklı yazıda, Erdoğan'ın kıyafet konusunda kendi vizyonunu ortaya koyulduğu ifade edildi.

14.09.2020 16:31  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekose desenli ceketleri Alman Die Welt gazetesine haber oldu. Gazetede yayımlanan yazıda Erdoğan'ın siyasette olduğu gibi kıyafet konusunda da yerleşik normların dışına çıktığı ve kendi vizyonunu ortaya koyduğu ifade edildi.

Die Welt gazetesinde, "Erdoğan'ın kazanan ceketi moda dünyasını nasıl etkiliyor?" başlıklı bir yazı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekose desenli ceketlerini' konu alan yazıda, birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de koyu ve tek renk takım elbiseler norm olarak görülürken, Erdoğan'ın ekose desenli ceketlerinin dikkat çektiği belirtildi. Yazıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasette olduğu gibi kıyafet konusunda da yerleşik normların dışına çıktığı ve kendi vizyonunu ortaya koyduğuna işaret edilirken, görüşlerine yer verilen moda tasarımcısı Ferruh Karakaşlı, "Erdoğan giysileriyle 'vizyonları olan farklı bir şahsım. Norma bağlı kalmıyorum' mesajı veriyor" değerlendirmesinde bulundu.

"MUHALİFLERİ EKOSE SATIN ALMIYOR"

Modacı Karakaşlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı zamanda rahat ve geniş kesimli takım elbiseler tercih etmesine ilişkin ise, "Bunun moda ile pek ilgisi yok. AK Partililer çok çalışan ve namaz kılan insanlar. Bunun için bilinçli olarak geniş kesim takım elbiseler giyiyorlar" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın ceketlerindeki desen ve kesim seçiminin modaya uymasa da siyasi olarak başarılı olduğunu vurgulayan Karakaşlı, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ekose deseni tercih ettiğinden bu yana moda tasarımcılarının AK Parti muhaliflerine artık ekose hiçbir şey satamadıkları" yorumunu yaptı.

"ATATÜRK GİBİ TARİHE GEÇECEK"

Atatürk'ün politikalarının yanı sıra kıyafet stili ile de hatırlandığını kaydeden Ferruh Karakaşlı, "Erdoğan da Atatürk gibi tarihe geçecek; ama belki ondan farklı olarak sadece siyasetiyle. Erdoğan'ın siyaseti, kıyafet seçiminden çok daha güçlü. Hiç de fena hatırlanmayacak. Yaptırdığı otoyollar, köprüler, altyapı projeleriyle anılacak" görüşünü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekose desenli ceketleri Alman gazetesine haber oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın ekose desenli ceketleri Alman gazetesine haber oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekose desenli ceketleri Alman gazetesine haber oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir
    15:45 Afyonkarahisar ESOB Başkanı: Pazar Günü Esnaf ve Sanatkarımız Ders Verecektir

    Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği iftar programında yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatan hainleriyle yol yürüyenlere ve Afyonkarahisar'a ayar vermeye çalışanlara esnaf ve sanatkarların gereken dersi vereceğini belirtti.

  • İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması
    15:44 İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sultanbeyli'deki mitinginde konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'u bir rant olarak görenleri eleştirdi. Kurum, İstanbul'un liyakatsizliğin kurbanı olduğunu ve kente hizmet edilmediğini belirtti. Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanıyla ilgili eleştirilerde bulundu ve İstanbulluları sağlam İstanbul'dan yana olmaya çağırdı.

  • TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı
    15:42 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı

    TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, İsrail aleyhine açılan soykırım davasında alınan ihtiyati tedbir kararlarının uygulanması gerektiğini ve Uluslararası Adalet Divanından (UAD) yargılama sürecini hızlandırmasını beklediklerini bildirdi. Yüksel, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı soykırım davası kapsamında UAD'nin verdiği yeni tedbir kararlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı
    15:40 CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı

    CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, vatandaşları pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin adaylarına oy vermeye çağırdı. Şevkin, 'İktidara 31 Mart'ta sarı kart göstereceğiz. Ardından gerçekleşecek ilk genel seçimlerde inanıyorum ki halkımızla birlikte bu kez kırmızı kartımızı çıkaracağız' dedi.

  • Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti
    15:40 Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ne ziyaret ederek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi. Seçer, sorunları dinledi ve sanayi sitesinin konumunu değerlendirdi. Ayrıca, sanayi esnafının taleplerine de cevap verdi.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene çağrıda bulundu
    15:38 DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene çağrıda bulundu

    DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin'de seçim çalışmalarını sürdürürken, seçmenlere demokratik haklarını kullanarak iktidar ve muhalefete gerekli tavrı göstermeleri çağrısında bulundu.


Advertisement